MOLITVE

Molitva Ocu nebeskom u vrijeme velike potrebe

Molitva Ocu nebeskom u vrijeme velike potrebe Molim te u svojemu očajanju da mi dadneš svojega Svetog Duha da se mogu i dalje uzdati u tebe, da mogu krenuti naprijed, da mogu svoj sljedeći korak učiniti u ispravnu smjeru. S tvojom milošću podnijet ću sve što moram podnijeti.

Molitva

Oče nebeski, znamo da si nam dao sva dobra  koja imamo u životu. Sve si dao svijetu i njegovim bezbrojnim narodima. Danas sam u krajnjoj potrebi. Tvoj Sin nam je rekao: „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!” Ne znam niti razumijem sadašnjost, a još manje budućnost. Ovu svoju potrebu moram u potpunosti povjeriti tvojim rukama. Znam što mislim da mi je potrebno. Znam što mislim kakav će biti odgovor.

Ali ti, u svojoj božanskoj providnosti, u svojemu sveznajućem umu, znaš kakav odgovor na kraju mora biti. Uzdam se u tebe. Molim te u svojemu očajanju da mi dadneš svojega Svetog Duha da se mogu i dalje uzdati u tebe, da mogu krenuti naprijed, da mogu svoj sljedeći korak učiniti u ispravnu smjeru.

S tvojom milošću podnijet ću sve što moram podnijeti. Vjerovat ću i ustrajno ću se nadati da ćeš ti sve ovo okrenuti na moje dobro, na dobro onih koje volim, da se ispuni tvoj naum o spasenju svijeta. Uzdam se u tebe. Podari mi milost da ustrajem u pouzdanju. Amen.

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er