MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva Božanskog milosrđa u tri sata u Času Isusova raspeća

Molitva Božanskog milosrđa u tri sata u Času Isusova raspeća. Isus je rekao da neće “ništa odbiti” duši koja moli molitvu njegovog Božanskog milosrđa u času milosti 15:00. Kada se Isus ukazao svetoj Faustini tijekom 1930-ih u privatnoj objavi, stavio je veliki naglasak na posebnu molitvu u tri sata u čast njegovog Božanskog milosrđa.

Sveta Faustina zapisala je njegove riječi u svoj Dnevnik. „U tri sata izmolite Moje milosrđe, posebno za grešnike; i, makar samo nakratko, uronite u Moju Muku, posebno u Moju napuštenost u trenutku agonije. Ovo je čas velikog milosrđa. U ovom času neću odbiti ništa duši koja od Mene zatraži na temelju Moje muke.” (Dnevnik sv. Faustine, 1320.)

Isus je svetoj Faustini dao krunicu Božanskog milosrđa, ali i posebnu molitvu koja se može moliti kada sat otkuca tri – tradicionalni sat raspeća.

Molitva Božanskog milosrđa

Molitva Božanskog milosrđa u tri sata u Času Isusova raspeća

Vezani članci

Istekao si, o Isuse, ali je izvor života izbio za duše i ocean milosrđa otvorio se za cijeli svijet. O izvore života, nedokučivo Božje milosrđe, obavij cijeli svijet i isprazni Sebe na nas. O Krvi i Vodo, koja je izbijala iz Srca Isusova kao izvor milosrđa za nas, Vjerujem u tebe. Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er