MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

MOLITVA ANĐELU KOJI JE TJEŠIO ISUSA Molite ovu molitvu i dobiti ćete veliku utjehu

Ova molitva je jako korisna u mukama koje nam šalje dobri Bog. Tko je imao poslanje da utješi Glavu (Isusa) u agoniji, primio je moć i poslanje da utješi i udove (djecu Božju) u njihovim mukama.

Probajte i vidjet ćete da će vam pobožnost prema Anđelu Isusove utjehe donijeti veliku korist u cijelom vašem životu i na času smrti, ” govorio  sluga Božji p. Bernardin iz grada Portogruara i sastavio ovu moćnu molitva koja se posbno moli u korizmene četvrtke:

Pozdravljam te, sveti Anđele utjehe moga Isusa u agoniji, i slavim s tobom Presveto Trojstvo, jer te je izabralo između svih da utješiš i ojačaš Onoga koji je utjeha i snaga svih žalosnih. Molim te zbog ove časti koju si imao, zbog poslušnosti, poniznosti i ljubavi s kojom si pritekao u pomoć svetoj ljudskoj naravi mojega Spasitelja Isusa, koji je bio shrvan zbog patnje grijeha svijeta, na poseban način zbog mojih grijeha, isprosi mi milost savršenog pokajanja za moje grijehe, udostoj se utješiti me u žalostima koje me pritišću, i u svim drugima koje ću imati tijekom života, posebno kad budem u agoniji. Amen. Tri puta Slava Ocu. (Djelomični oprost odobren 5. kolovoza 1921.)

www.medjugorje-news.com/Monfortanci

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er