MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Moćna molitva svetom Gabrijelu arkanđelu za zaštitu od zla

Zatražite zagovor svetog Gabrijela, da otjera duhove zla koji napadaju Crkvu. Sveti Gabrijel Arkanđeo najpoznatiji je kao anđeo prisutan na Navještenju Mariji, pozivajući Mariju da kaže “Da” Božjem božanskom naumu. Istodobno, često ga zazivaju za svoju anđeosku zaštitu, tražeći od njega da brani Crkvu od zlih duhova koji lutaju svijetom. U nastavku donosimo molitvu sv. Gabrijelu

Molitva

SVETI GABRIJELE ARKANĐELE, počašćen naviještanjem Božje riječi i odluke odabranici Neba, zaručnici Pravednog Josipa, Mariji iz Nazareta; Glasniče najvažnije vijesti u povijesti svijeta, ponizno se obraćamo Tebi, u nadi da ćeš se zagovorom milostivo zauzeti kod Isusa i Marije za one koji se bore s duhom nečistoće, nasilja duhovne i duševne klonulosti, depresije i beznađa te bračne neplodnosti i nesuglasica.

Osobito te molimo, svojim svetim zagovorom spasi nerođenu djecu osuđenu na nepojmljivo i strašno usmrćenje pobačajem; uništi duha smrti koji vreba teško oboljelu djecu, posebno onu u majčinim utrobama.

Moćni, čisti, Svijetli Anđele, satri svojom mišicom duha bludnosti, pornografije, preljuba, duha koji potiče na kontracepciju i grešne metode oplodnje; duha koji zarobljava osobito mlade u predbračnoj intimi, kako im nudi svijet; duh eutanazije i samoubojstva.

UČINI BEDEM oko nas koji se trudimo živjeti  evanđelje i koji ljubeći i praštajući trpimo, navješćujući jedini Put, Istinu i Život! Raširi svoja krila i blagoslovi ljubav zaručnika i supružnika, vodi sve u čistoj i pravoj ljubavi te izmoli dar života supružnicima koji žele djecu! Amen! Očenaš, 3 Zdravo Marije, Slava Ocu.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er