BiHVIJESTI

Mlade osobe ometale misu u sarajevskoj katedrali, viknuli: ‘Bajram barećula’

U nedjelju, 16. lipnja, na jutarnjoj misi koju je u 8 sati u sarajevskoj katedrali Srca Isusova predvodio katedralni župnik i profesor na KBF-u dr. vlč. Oliver Jurišić, tijekom propovijedi došlo je do neugodnosti.


Naime, skupina od tri-četiri mladića koja je naknadno, nakon početka misnog slavlja ušla u katedralu te kratko sjela u zadnje klupe na desnoj strani, poslije nekog vremena, tijekom propovijedi, ustala je i krenuvši prema izlaznim vratima s podsmijehom povikala „Bajram barećula“ te napustila bogomolju, piše nedjelja.ba.

Inače, na ovaj nadnevak ove godine vjernici muslimani diljem svijeta slave Kurban-bajram te se pitamo je li prejudicirano za pretpostaviti kako su mladići upravo nakon klanjanog Bajram-namaza (koji se, kako je objavila Islamska zajednica u BiH, klanja u 5:41h) došli u sarajevsku prvostolnicu „praviti se važnima“ i pokazati svoj neodgoj ili je po srijedi nešto drugo?!

Kako god, vjernicima islamske vjeroispovijesti – koji uistinu slave ovaj blagdan – želimo obilje mira i blagostanja u njima i oko njih.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er