BiHHRVATSKA

Međugorje i Bosanci su krivi. Nakon Capaka, J. Boneta optužila povratnike iz BiH za negativno stanje s Covid u Hrvatskoj.

“Bez obzira na porat broja novozaraženih, u Zagrebu je stabilna situacija, jer su većina zaraženih kontakti zaraženih, povratnici iz BiH i s godišnjih odmora, izjavila je Jelena Boneta.

Kako je naglo prestala turistička sezona u Republici Hrvatskoj, kada su tradicionalni gosti Slovenci, Nijemci, Austrijanci, Mađari, Česi i Slovaci naglo odlučili uvesti 14dnevnu karantenu za povratnike iz RH zbog “naglog skoka” oboljelih.

Inače ovu vrstu bolesti nisu mogli donijeti turisti iz tih gore navedenih zemalja, već netko kao povratnici iz BiH. U tim zemljama ne postoji Covid19 kao u BiH i za sve svoje propuste je najlakše okriviti susjednu državu i vlastiti narod koji obitava u toj državi. Prve ste slučajeve uvezli s Talijanskih i Austrijskih skijališta, ali ne pamtimo da ste optužili Talijane i Austrijance za propuste.

Pored titula kamenjara, kriminala, kockoglavih, brđana nadamo se da nećemo dobiti i titulu kovidaša, zato što su 2 osobe rekle/kazale i nisu potkrijepili činjenicama, nego svojim vlastitim nezadovoljstvom. Nitko nije s namjerom došao vas “zaraziti” jer da je itko bolestan, ostao bi doma, a ne putovao. Logično, zar ne? Pitamo se, do kada više?

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er