GLAZBAMEĐUGORJE

‘MARIJO, DJEVO MARIJO’ – Pjesma 4 tenora za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja

‘Marijo, Djevo Marijo’ još je jedna pjesma koja će se naći na albumu duhovnih pjesama posvećenih Blaženoj Djevici Mariji, a izvode je 4 Tenora. I za ovu pjesmu glazbu i tekst napisao je Franjo Kraljević, aranžman Saša Miočić, a vokalni aranžman don Dragan Filipović piše Radio Mir Međugorje.

”Naš prijatelj Franjo Kraljević poslao nam je pjesmu. Bili smo oduševljeni. Uspjeli smo se naći i snimiti. Trebali smo svi izvođači s albuma imati koncert, koji se, nažalost, nije dogodio. Odgođen za neke bolje prilike. Nismo do sada snimili puno pjesama, ali ovo nam je jedna od dražih. Prekrasna pjesma, melodija tekst… Baš smo guštali. Iznenadio nas je poziv, bilo nam je stvarno drago. Nemamo često priliku takve pjesme snima. To su prekrasne pjesme, koje nemate priliku često pjevati. Uglavnom se rade neke ljubavne pjesme, poskočice, veselice…  Ovo su baš pjesme za dušu”, kazao nam je jedan od četiri tenora Vladimir Garić.

”Svatko od nas pjeva jedan dio solo. Ne bih izdvajao dijelove pjesme. Prekrasna je. Đani i Filip su snimali u Zagrebu, a Marko Pecotić i ja u Splitu. To mi je u vrijeme karantene bio jedini izlazak iz kuće. Bili smo presretni jer napokon nešto radimo. Dugo vremena nismo ni pjevali, nažalost, pa smo jedva dočekali da se nešto pjeva”, kazao je Garić, koji se prisjetio i svojih dolazaka u Međugorje.

”Odavno dolazim u Međugorje. Imao sam i koncert s klapom Cambi. Često sam dolazio u Međugorje, imam i prijatelje tu, a prvi put sam bio još kao srednjoškolac na izlet i tada smo išli na Brdo ukazanja. Bilo je ljeto. Jako vruće, ali nisam tada osjećao ni vrućinu, ni težinu… Kao da te nešto vuče na to mjesto”, podijelio je Garić s nama svoje iskustvo Međugorja.

Marijo, Djevo Marijo

Svakom od nas želiš spas
Sina svoga nosiš nam
more Božje ljubavi
sve si nama Majko ti

Kad bi znali Majko mi
koliko nas ljubiš ti
od sreće bi plakali
to si nama rekla ti

Marijo Djevo Marijo
Sveta Bogorodice
neka nam Tvoja svetost
stavi pečat na srce

Pred oltarom sina tvoga
klanjaju se narodi
iz dubine srca svoga
hvala za sve milosti

Ti si rekla molite,
molite i molite
protiv tame protiv zla
krunicom se borite

Kad bi znali moliti
istinski bi spoznali
koliko nas ljubiš ti
od sreće bi plakali

Marijo, Djevo Marijo
Sveta Bogorodice
neka nam Tvoja svetost
stavi pečat na srce

Pred oltarom sina tvoga
klanjaju se narodi
iz dubine srca svoga
havla za sve milosti

Hvala ti
Hvala ti
Hvala ti

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er