BiHHERCEGOVINAVIJESTI

Kilometarske kolone na GP Doljani

Iz BIHAMK-a navode kako je pojačan promet vozila na izlazu iz BiH na graničnom prijelazu Doljani., dok na ostalim graničnim prijelazima nema duljih zadržavanja.

Kilometarska kolona automobila stvorila se danas u podnevnim satima na Graničnom prijelazu Doljani na strani Bosne i Hercegovine.

Reporteri javljaju kako scene automobila koji čekaju na prelazak u Republiku Hrvatsku podsjećaju kao na godine koje su iza nas kada se u ovom razdoblju bez ikakvih restrikcija putovalo na more.

Iz BIHAMK-a navode kako je pojačan promet vozila na izlazu iz BiH na graničnom prijelazu Doljani, dok na ostalim graničnim prijelazima nema duljih zadržavanja.

S obzirom kako je za boravak u Hrvatskoj državljanima BiH koji nemaju i hrvatsku putovnicu potreban negativan PCR test ili idu u obveznu 14-dnevnu izolaciju za pretpostaviti je kako mnogi koriste GP Doljane kako bi tranzitirali kroz Hrvatsku do Neuma.

No, mnogo je i onih koji posjeduju hrvatsku putovnicu i koji relaksirano prelaze granicu i odmaraju na Jadranskoj obali naših susjeda.

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er