CRKVA

Karizmatik fra Smiljan Kožul: Ako je osoba OVO činila, odmah pada na obredu polaganja ruku!

Fra Smiljan Kožul: Svi se mi pitamo zašto netko pada, a netko stoji na obredu „Polaganja ruku“?! Odgovor na ovo „popularno“ pitanje među vjernicima daje karizmatik fra Smiljan Dragan Kožul. Naime, ovaj omiljeni franjevac dao je intervju za Večernji list i, još jednom nas upozorio na posljedice bavljenjem i odlaženjem osobama koje imaju „posebne moći“.


Nažalost, mnogi odlaze tražeći „pomoć“ kod „krivih ljudi na kriva mjesta“ i, bez obzira na ishod tih seansi, nažalost, bivaju uhvaćeni u zamku Zloga koji zna itekako „udarati“ i „maltretirati“. Međutim, nerijetko sotona i njegovi demoni znaju udariti po rodbini, djeci i unučadi onih koji su išli na te „seanse“.

Fra Smiljan opisuje nam što se događa kad svećenik položi ruke na osobu: „Kad polažem ruke… Isus tako zapovijeda da netko, ako ima poteškoća i bolesti, ozdravlja preko njih, kada na nekog polažete ruke i molite se za njega. Jer, poslušan Isusu, polažem ruke kao svećenik, kao što je apostolima i učenicima Krist rekao da idu i naviještaju Radosnu vijest, pozivaju na obraćenje, mole za ozdravljenje i polažu ruke. Kada se netko posve otvorio i kada svećenik ili biskup ili đakon polažu ruke, događa se da se, u jednom trenutku, tako spusti snaga Duha svetoga da osoba uđe u stanje koje se ne može riječima opisati, stanje ushićenja i radosti, nije više kadra ni stajati na vlastitim nogama – kaže fra Smiljan dodajući da to padanje, tj. počivanje u duhu, zna preplašiti ljude pa kaže kako su i naši biskupi rekli da polaganje ruku treba obavljati tako da se nitko ne preplaši, zato on od samih početaka ne polaže ruke na ljude koji stoje, nego traži da sjednu.“

Međutim, kad osoba ide na „kriva mjesta kod krivih ljudi“ ovo se događa: I ako je osoba imala poteškoća ili je bila na krivim mjestima i kod krivih osoba, čim približim ruke, ona se ruši. Tako da i ne stignem izmoliti molitvu do kraja. No kada sjedi, opet klone pod snagom Duha svetoga, ali tako mogu izmoliti do kraja molitve iscjeljenja, oslobođenja i ozdravljenja – objašnjava fra Smiljan navodeći kako je te molitve odobrila Kongregacija za nauk vjere 2000., kada joj je na čelu bio kardinal Joseph Ratzinger (kasnije papa Benedikt XVI.), kroz „Naputak o molitvama kojima se od Boga moli ozdravljenje“, koje je Kršćanska sadašnjost prevela i objavila na hrvatskom jeziku.“

Vezani članci

Draga braćo i sestre u Kristu potičemo vas i da pogledate VIDEO gdje naš dragi fra Ivo Pavić polaže ruke na vjernike. Potičemo vas na molitvu za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i Papu. Milosrdni Isuse, od srca, Hvala Ti što nam šalješ svećenike i časne sestre!

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er