MOLITVE

Izruči se zaštiti svetog Ante ovom moćnom molitvom!

Izruči se zaštiti svetog Ante ovom moćnom molitvom!

Moj odabrani prijatelju i zagovorniče, sveti Anto! S potpunim pouzdanjem preporučujem ti svoje tijelo i dušu, svoj posao i pokoj, svoj trud i muke, svoj život i smrt i sve što imam. Daj da ti se izručim onako kao što je Isus izručio ljubeznu majku Mariju sv. Ivanu i svoju dušu nebeskom Ocu.

Kao što je Ivan na riječ božanskoga Spasitelja presvetu Djevicu uzeo za svoju Majku, tako i ti mene štiti i brani od svih zala.

Znam da nisam vrijedan tvoga zagovora, ali ti si mnogim grešnicima pomogao, smiluj se stoga i meni.

Vezani članci

Tebi preporučujem svoje vremenito i vječno spasenje, tebi povjeravam dragocjenom krvlju Isusovom otkupljenu dušu; ona je izvrgnuta pogibelji i ti je svojim zagovorom možeš spasiti.

Moli za me, Isus daje sve što ga moliš. O moj sveti oče, bdij nada mnom, isprosi mi oproštenje grijeha, ljubav prema Isusu, postojanost u dobru, sretnu smrt i napokon raj.

Te su milosti za me prevelike, pa ih nisam vrijedan, ali za tebe nisu velike jer te Bog ljubi. Moli dakle za me i štiti me.

Želio bih biti pod tvojim okriljem, spavao ili bdio, radio ili počivao, bio zdrav ili bolestan, u muci lil napastima, molio ili razmatrao.

Posebno ti se preporučujem kada mi dođe smrtni čas, tada se sjeti, sveti Anto, da sam se tvojoj zaštiti izručio. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er