MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Izmolite ovu čudesnu molitvu Malom Isusu

Ova čudotvorna molitva Malom Isusu otkrivena je svećeniku u privatnom otkrivenju Djevice Marije.

Poznati kip Malog Isusa iz Praga ima dugu i vrlo složenu povijest, koja uključuje čudesno otkriće karmelskog svećenika, časnog Ćirila od Majke Božje, 1637. godine. On je bio svećenik koji je obnovio kip nakon što je bio teško oštećen i pritom je doživio privatno otkrivenje Blažene Djevice Marije. U viziji je Gospa Ćirilu dala snažnu molitvu Malom Isusu, onu koja je poznata kao “učinkovita” i osigurava ono što se moli. Prenosila se stoljećima i ostala je glavni dio svake pobožnosti Malom Isusu.

Molitva:

O Dijete Isuse, utječem Ti se po Tvojoj Svetoj Majci; Preklinjem Te da mi pomogneš u ovoj potrebi, jer čvrsto vjerujem da mi Tvoje Božanstvo može pomoći. Pouzdano se nadam da ću dobiti Tvoju svetu milost. Volim Te svim srcem i svom dušom. Od srca se kajem za svoje grijehe i molim Te, o dobri Isuse, da mi daš snage da ih nadvladam.

Čvrsto sam odlučio da Te nikada više ne uvrijedim i radije ću sve trpjeti nego Te ozlojediti. Od sada Ti želim vjerno služiti. Iz ljubavi prema tebi, o božansko Dijete, ljubit ću svoga bližnjega kao samoga sebe. O Isuse, svemoguće Dijete, ponovno Te molim da mi pritekneš u pomoć u ovoj potrebi. [Spomeni svoju nakanu]. Udijeli mi milost da Te vječno posjedujem s Marijom i Josipom i da Ti se klanjam s Tvojim svetim anđelima i svecima. Amen.

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er