BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

NOVA VREMENA Marija Pavlović-Lunetti: „Gospa nas priprema za Trijumf svog Bezgrješnog Srca. “… Ona kaže” PRIPREMITE SE ZA NOVO VRIJEME “

Kao i nakon svake Gospine poruke 25. u mjesecu, na kraju dana na Radio Marija uradi telefonski intervju s vidjelicom Marijom Pavlović Lunetti tako je bilo i 25.lipnja 2019 godine.

U članku donosimo razgovor između ravnatelja Radio Marije Padre Livia Fanzage i vidjelice Marije.

Prije čitanja razgovora, pročitajmo poruku od 25. lipnja 2019 godine.


„Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas. Na poseban način, dječice, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. Ja vas pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi kako bi preko vas Duh Sveti djelovao i obnovio lice zemlje. Molim s vama za mir koji je najdragocjeniji dar, iako sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje ispružene ruke i ponosno idite s Bogom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Vezani članci


Razgovor između Marije Pavlović-Lunetti i Oca Livia Fanzage

Intervju: “Gospa je bila sretna što nas vidi” – rekla je vidjelica Marija za Radio Mariju – jer se velik broj odazvao Njezinom pozivu. U Međugorskoj crkvi bilo je 270 svećenika koji su koncelebrirali na svetoj misi a mnogi su i ispovjedali.

Ovo je prava zahvalnost Bogu za Gospinu nazočnost među nama.

Otac Livio: “Koja su to nova vremena za koja nas Gospa priprema”?


Marija: “Sami možemo vidjeti da nas Gospa priprema za trijumf svog Bezgrješnog Srca i kako kaže, priprema nas za nova vremena tražeći da budemo čvrsti u vjeri. Njezin dolazak među nas dašak je Duha Svetoga poslanog od Boga”.


Otac Livio: “Gotovo stalno u novije doba Gospa naglašava važnost da imamo čvrstu vjeru i da moramo biti snažni u unatoč izazovima koji postoje u današnje vrijeme”?


Mnogo puta zaboravimo srž svoje vjere, ovdje u Međugorju postoji srž vjere. Svake večeri bude krunica, sveta misa i 3 puta tjedno bude klanjanje to je istinska srž vjere. Kad se zajedno molimo, osjećamo tu veliku ljubav koja postoji prema Gospi. A ona nam uzvraća svojom majčinskom ljubavlju.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er