MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Hollywoodska glumica svjedočila o čudesnoj pojavi na nebu u Međugorju

Velikom popisu diplomata, kardinala, biskupa, poslovnih ljudi, kraljevskih obitelji, pjevača, pisaca, političara, glumaca, sportaša i niza drugih poznatih osoba koje su posjetile Međugorje, ovome možemo dodati i legendarnu holivudsku glumica, Lorettu Young, koja umrla 2000. godine.

Loretta Young bila je poznata u zlatnom dobu holivudske kinematografije, zajedno s likovima poput Clarka Gablea, Spencera Tracyja, Caryja Granta, Davida Nivena, Douglasa Fairbanksa Jr., Williama Holdena i Jamesa Cagneya.

Osvojila je Oscara za najbolju glumicu 1947. godine za ulogu u filmu “A Woman’s Destiny”.

Također je osvojila tri Emmyja za svoj poznati televizijski program “The Loretta Young Show” koji se emitirao 8 sezona.

Loretta je prije smrti ispričala priču o svom hodočašću u Međugorje u knjizi Joan Wester Anderson, “Zauvijek mlada”. Loretta je ispričala o nekim nadnaravnim događajima koji su joj se dogodili u Međugorju.

Ta su iskustva bila toliko snažna da je kasnije Loretta počela svakodnevno moliti 15 otajstava krunice, kao i postiti srijedom i petkom.

“Međugorje je dalo smisao svemu čemu sam se uvijek nadala i molila”, rekla je holivudska zvijezda.

“Posjetila sam nekoliko svetišta, ali ne postoji mjesto koje me se ovako dojmilo.”

Glumica je u Međugorju 1988. godine, dok je kupovala kip Gospe, iznenada čula ženski vrisak gledajući u sunce. Loretta je također pogledala u sunce kad je vatreni disk počeo rasti. Ono što je glumica vidjela bila je pulsirajuća zlatna kugla koja je rasla i mijenjala se iz crvene, u zelenu i bijelu boju. “Tada se u središtu pojavila slika”, kaže glumica.

Sljedeći dan Loretta se spotaknula na stepenicu ispred crkve svetog Jakova u Međugorju i teško uganula gležanj. Bila je s nekoliko suputnika, među kojima je bio i njen sin. Svi su shvatili da je to loša distorzija.

Kad su bolovi za glumicu postali nepodnošljivi, indijska časna sestra, koja se pojavila niotkuda, rekla im je da je ona liječnica i pokušala ju je izliječiti. Stoga ih je časna sestra-liječnica na trenutak ostavila, kaže Loretta, “vratila se, donoseći nešto što je izgledalo kao blato i zavoje. Pošpricali su mi stopalo blatom, zamotali ga u neke zavoje, govoreći da ih ne nosim.

“Onda je časna sestra nestala, više je nisu vidjeli. No, nekim čudom, bol je nestala i Loretta je uspjela završiti svoje hodočašće.

Kada se vratila kući, posjetila je liječnika koji joj je otkrio da se ne radi samo o uganuću, već da Loretta ima šest slomljenih kostiju u stopalu. Kad su joj skinuli zavoje, noga je naglo natekla. Nekako su blatni zavoji održavali stopala bez boli tijekom njezina hodočašća!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er