VJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka na današnji dan: “Bliži se Isusov dolazak, slušajte moj glas”

Gospina poruka na današnji dan: “Bliži se Isusov dolazak, slušajte moj glas”

Danas s radošću pozdravljamo i slavimo veliki marijanski blagdan, Bezgrešno začeće Blažene Djevice Marije. Današnji blagdan nas uči praroditeljski, istočni grijeh na Mariju nije prešao. Usred općeg nereda jedno je Božje stvorenje ostalo savršeno. Blažena Djevica Marija jedina je među nama ostala netaknuta. I to zbog plana koji ima Gospodin s njom predskazanim na početku svijeta gdje je Gospodin predvidio Mariju kao onu koja će ratovati sa Sotonom i preko koje će Isus satrati glavu Sotoni, na koncu svijeta.

Svećeniku don Stefanu Gobbiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta Gospa je kroz desetljeća otkrivala plan zastrašujuće borbe koja će se odviti na kraju vremena, a upravo ovaj pokret ustanovila je kako bi oformila vojsku apostola posljednjeg vremena koji će biti njeni suradnici na Zemlji u trenutku borbe i trijumfa Bezgrešnog Srca Marije i Isusovog dolaska. Gospa je u porukama jasno rekla da mi posljednja vremena živimo. Kroz sve poruke poziva čovječanstvo na obrat i upozorava na goleme podle zamke sotone u Crkvi i svijetu. U ovoj poruci najavljuje skori Isusov dolazak, a dala ju je na blagdan Bezgrešnog začeća 8. prosinca, 1990.

‘Predragi moji sinovi, meni posvećeni, udovoljite mom znaku i uđite svi, što prije, u duhovni Cenakul mog Bezgrješnog Srca.

– Moje je Bezgrješno Srce nebeski vrt u kojem vas želim okupiti, da vas prikažem savršenoj slavi Presvetog Trojstva, u ovo vrijeme otpada.

-Moje Bezgrješno Srce je sigurno utočište koje sam vam pripravila, da biste mogli živjeti radosno teške časove velike kušnje.

– Moje Bezgrješno Srce je svijetli put koji vas vodi radosnom susretu s Isusom, koji će vam se uskoro vratiti u slavi.

Zato udovoljite mom zahtjevu, koji vam upućujem preko svog Djela, Svećeničkog marijanskog pokreta i ovog mog malenog sina, kojega još uvijek vodim u sve krajeve zemlje, da bi se svi posvetili mom Bezgrješnom Srcu.

Sudjelujte tako u mom majčinskom planu, da pripremim srca i duše da prihvate Gospodina koji dolazi.

– Presveto Trojstvo me je izabralo da postanem Majkom Riječi, koja se utjelovila u mome djevičanskom krilu, i tako sam vam poklonila svog Sina Isusa.

Njegovo prvo došašće među vas bilo je u siromaštvu, u poniznosti i u patnji, jer je Isus htio uzeti na sebe ograničenost, bijedu i slabost naše ljudske naravi.

Tada se moje majčinsko djelo izvršilo u tišini, u molitvi, u skrovitosti i poniznosti.

– Presveto Trojstvo me je izabralo da budem Majkom drugog adventa, pa je moja majčinska uloga da pripremim Crkvu i cijelo čovječanstvo da prihvati Isusa koji vam se vraća u slavi.

Ovaj njegov drugi dolazak, odvijat će se u svjetlu njegovog Božanstva, jer će vam se Isus vratiti na oblacima nebeskim, u sjaju svog kraljevskog dostojanstva i podložit će sebi narode i zemlje svijeta i svi njegovi neprijatelji bit će satrti pod prijestoljem njegove sveopće vladavine.

Zato je moje majčinsko djelovanje, u ovim posljednjim vremenima sve otvorenije i snažnije, moja svjetlost postaje sjajna u svim krajevima svijeta.

Zato se Ja danas očitujem posvuda, mnogobrojnim ukazanjima i čudesnim očitovanjima.

Moj znak ljubavi, kojeg Ja uspostavljam u srcima i dušama, je put koji priprema slavno Kristovo Kraljevstvo.

Trijumf mog Bezgrješnog Srca poklopit će se s drugim Isusovim dolaskom u slavi, koji će sve obnoviti.

Zato slušajte svi moj glas i pohitite za svjetlom moje djevičanske ljepote, u susret božanskom Kristovom sjaju.

Otvorite srca nadi.

Bliži se drugi Isusov dolazak.

Znakovi koje vam je On sam dao, kako bi vas pripremio da ga primite, u ovim vašim vremenima, svi se ostvaruju.

Otvorite srca nadi.

Živite u miru srca i u molitvi.

Živite u vjeri i radosti.

Živite u milosti i čistoći.

Živite u ljubavi i svetosti, jer vam Isus Krist, naš Otkupitelj, naš Spasitelj i naš Kralj, dolazi u sjaju svog slavnog Tijela.’

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er