Uncategorized

ŠN Međugorje osvojila 2. mjesto na turniru u Mostaru

Tokom jučerašnjeg dana u Sportskom centru Arena Mostar održana su 2 turnira za godišta 2012 te 2013 gdje su sudjelovale ekipe iz cijele Hercegovine.

Škola Nogometa Međugorje je sudjelovala u godištima 2012, te su nakon odigrane 3 utakmice s ŠN Limači koje su dobili 3-0, te s Iskrom Stolac 3-0, prošli u polufinale turnira.

U polufinalu su svladali Leostars s 4:3 te u finalu u kasnim satima vidno izmoreni izgubili od favorita turnira s 3:0. Bilo je suza kod nekih naših igrača, ali i veselja.

Golmanom turnira proglašen je naš golman Gabrijel Kvesić koji je izuzetno branio čitav turnir. Naši momci koji su se odlučno borili na terenima te osvojeni pehar koji je uručen kapetanu Jamesu Vasilju, te srebrnim medaljama koje su uručene igračima i treneru za osvojeno 2. mjesto.

Moramo naglasiti da su 2. favorita Leostars uspješno savladali i samim time pokazali kvalitetu igre na turniru i borbenost koju su pružali kroz 5 utakmica odnosno 14 sati koliko su sudjelovali na turniru. Zahvaljujući trenerima Bencunu i Juriću koji su cijeli turnir trudili se da izvuku maksimum iz limača, trud na kraju im se isplatio s srebrnim medaljama oko vrata. Svakako želimo im mnogo sreće na predstojećim turnirima koji ih čekaju.

www.medjugorje-news.com/I.V.P.

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er