MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Fenomen križa koji nestaje na Križevcu postaje sve češći

Fenomen križa koji nestaje na Križevcu postaje sve češći… Sedamdesetak muškaraca i žena klečalo je, nesvjesnih da pada kiša također gledajući u smjeru Križevca. Činilo se da neki plaču, neki sa strahopoštovanjem gledaju prema Križevcu, a neki se mole. Križ na Križevcu je nestao a pojavio se kip poput lika žene.

Fotografiju Križevca snimio je Niall Kearney i objavio na Facebooku .. Niall kaže ”Ova fotografija snimljena je jučer. Ako povećate, možete vidjeti podnožje križa, ali nema samog križa. “

Križ na Križevcu je nestao

Otišao sam u Međugorje početkom studenog 2017. 6. studenog prošetao sam do kipa Uskrsloga Krista kako bih izmolio ranojutarnje molitve. Kad sam prolazio pored crkve Svetog Jakova, podigao sam pogled prema Križevcu, i tada sam kao i svi koji su bili prisutni tu vidio čudo križa na Križevcu.. Križa nije bilo. Bio sam siguran da gledam u pravom smjeru, bio sam u Međugorju više od tjedan dana i znao sam gdje trebam gledati, ali križ je nestao. Mislio sam da ga je možda prekrio oblak ili mjestimična magla.

Zatim sam lijevo od križa ugledao tajanstveni bijeli lik u obliku žene u u haljini koja je lebdjela rubom brda. Ponovno sam okrenuo pogled prema mjestu gdje je trebao biti križ. Križ je još uvijek nedostajao, a bijela figura je ostala. Bio sam siguran da vidim nešto neobično i tada sam napravio nekoliko fotografija. Nakon toga, uputio sam se prema kipu Uskrsloga Krista cijelo vrijeme pokušavajući smisliti što da napravim sa onim što sam upravo vidio (ili nisam vidio). Nikad do sada ove slike nisam podijelio ni s kim.

Ali nakon što sam pročitao da su drugi ljudi također bili svjedocima ovoga fenomena, odlučio sam objaviti svoju fotografiju.

križevcu

Oko 17 sati navečer 22. listopada 1981. fra. Janko Bubalo pogledao je kroz župni prozor u Međugorju, ugledavši dvije časne sestre koje su, ispruženih ruku, klečale na kiši , u smjeru Križevca. Sedamdesetak muškaraca i žena klečalo je, nesvjesnih da pada kiša također gledajući u smjeru Križevca. Činilo se da neki plaču, neki sa strahopoštovanjem gledaju prema Križevcu, a neki se mole. Križ na Križevcu je nestao a pojavio se kip poput lika žene.

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Izvor
mystic post

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button