ZANIMLJIVOSTI

ČUDO Anđeo spašava petogodišnjeg dječaka od sigurne smrti

Dječačić je gurnut s trećeg kata trgovačkog centra. Ono što je moglo završiti kao tragedija smrti, kasnije se pretvorilo u pravo čudo života.

Anđeo koji je spasio 5-godišnjeg dječaka

Priča malog Landena ganula je sve. Danas ima 5 godina, vratio se svom životu, školi i hodanju kao prije. No, prije nekoliko godina dogodilo se nešto što ga je moglo obilježiti zauvijek. Stranac ga je gurnuo s balkona na trećem katu trgovačkog centra u Minnesoti.

Landenova mama: “On uvijek govori: Anđeli su me uzeli u krila i Isus me voli”. Nakon pada uslijedila je panika, strah da se više nikada neće probuditi i prohodati, žurba u bolnicu. Oporavak koji je trajao 7 mjeseci, ali danas je Landen ponovno prohodao.

Prema rekonstrukcijama priče, napadač, sada osuđen na 19 godina zatvora, otišao je u trgovački centar “tražiti nekoga koga će ubiti”. Nakon pada, Landen je zadobio ozbiljne ozljede, uključujući frakture lubanje i slomljene udove. Ali netko je odozgo raširio svoja krila i zaštitio malenog. Kako je sama majka rekla, anđeli su uzeli dijete u svoja krila i zaštitili ga. I doista je tako i bilo. Svatko od nas ima svog anđela čuvara. Prisutnost za koju znamo da postoji, čak i ako je ne opažamo. Ona je uvijek tu, uz nas, spremna pomoći nam posebno u najtežim i najopasnijim trenucima. I anđeo malog Landena učinio je isto.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er