CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Čudesno ozdravljenje male bebe iz Rijeke: Zbog snažne vjere roditelja Bog joj je…

Čudesno ozdravljenje male bebe iz Rijeke! Liječnici su majci rekli da dijete nikada neće jesti zbog dijela crijeva koje nedostaje, ona je rekla da hoće i to živog Krista na prvoj Pričesti. I dogodilo se čudo!

Svećenik iz Rijeke fra Siniša Pucić podjelio je jedno čudesno ozdravljenje bebe koje se dogodilo oko Uskrsa njegovim prijateljima. Naime Mali Šimun Petar rođen je prerano i bez jednog dijela crijeva koji bi mu omogučio normalan život. Proveo je i 56 dana na respiratoru i liječnici su majci rekli da su šanse da diše sam nikakve. Međutim, zbog vjere roditelja dogodilo se zapanjujuće čudo. Osim što je djetešce prodisalo i samostalno diše, Bog je stvorio malenome Šimunu Petru i dio crijeva koji liječnici prilikom operacije nisu tamo vidjeli, a koji mu omogućuje posve normalan život što je čudesno s obzirom na dijagnoze i prognoze po kojima, on nikada nije treba ni disati ni samostalno jesti.

Liječnici: On nikada neće jesti. Roditelji: Hoće, primit će Živog Krista na prvoj Pričesti

“Bog mu je darovao-materijalizirao jedan cijeli segment tankog crijeva, koji kirurzi na operaciji sredinom ožujka doista nisu vidjeli, kako su i sami rekli, a taj segment koji su “pronašli” može biti dovoljan za normalni život Petra Šimuna,” podjelio je svećenik koji je prenio i riječi majke a koje dočaravaju nevjerojatnu vjeru:
“Petar Šimun je oruđe našega Gospodina, da se On proslavi i preko našega malog sina obrati one koje je On izabrao, kako među medicinskim osobljem, tako i u našoj okolini, prijateljima, rodbini.. koliko god je to težina koju mi nosimo kao roditelji, svjesni smo da je naš sin u Božjim rukama, dokle On to želi”. Još na Uskrs su nam rekli da je naše dijete “inkopatibilno sa životom”. Mi smo samo rekli: Život je samo u Bogu , kada su Andreji rekli pred samo 2-3 tjedna da njeno dijete neće nikada jesti na usta, ona je smjelo rekla da će njen sin primiti Živoga Krista na svoju Prvu Svetu Pričest a za to je potrebno dovoljno tankog crijeva koje je na Uskrsni ponedjeljak na operaciji “pronađeno”. Rekli su da ne znaju kako će disati sam nakon 56 dana respiratora uzastopno, a jučer su ga ekstubirali i diše sam (samo s kisikom u nosu). To je Čudo Božje, tko želi neka vjeruje Bogu Živomu!, podijelio je svećenik još dodavši:

“Slava i hvala Isusu, živom Bogu koji ne ostavlja one koji su u potrebi nikada! Mnogi od vas mole a i roditelji svaki dan u bolnici mole krunicu za Petra Šimuna i druge male bebe-pacijente na odjelu s istim i sličnim dijagnozama, koje vam također preporučam u molitvama. Roditelji vam zahvaljuju i svakodnevno mole za sve vas molitelje, preporučujući vas Majci Božjoj Trsatskoj, sv. Franji Asiškom, sv. Klari Asiškoj i Sluzi Božjem fra Vendelinu Vošnjaku i fra Anti Antiću”.

bebe

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er