CRKVAVJERA I DUHOVNOST

ČUDESNO OZDRAVLJENJE U HRVATSKOJ Isus me je ozdravio a lječnici su ostali u čudu

Mnogi dijele svjedočanstvo gdje se dogodilo čudesno ozdravljenje objavljeno na stranicama župe Šurkovac koju vodi fra Ivo Pavić, a po čijem zagovoru su se dogodila nebrojna ozdravljenja.

Fratar Ivo Pavić iz Šurkovca kod Prijedora, liječi i od drugih pošasti savremenog doba, a o čemu najbolje svjedoče stotine tisuća hodočasnika koji već dvije godine ne prestaju da dolaze na njegove mise ozdravljenja u crkvi Presvetog srca Isusova.

– Mnogo ljudi je ovdje ozdravilo, ne samo fizički već i duhovno, duševno, porodično… S druge strane, uvijek ima skeptika i nevjernika koji dođu iz znatiželje, a kada ih Bog ozdravi, preobrate srce u molitvi, što nije lako. Istina je i da hodočasnici često padnu na zemlju kada na propovijedi na njih položim ruke, pomazujem ih svetim uljem… 

Jedno takvo je i ozdravljenje Ivane iz Kaštela koja je trebala na operaciju kralježnice, a prije operacije njena majka i sestra u Šurkovcu su molile za njeno ozdravljenje. U trenutku molitve ona je osjetila da se kralježnica sama popravlja, a ozdravljenje su potvrdili i liječnici koji su rekli da oni to smatraju nemogućim. Međutim, Bogu je sve moguće kao i onima koji Mu vjeruju.

Hvaljen Isus i Marija

Moje ime je Ivana.

Prije četiri godine, nakon rođenja četvrtoga djeteta javili su mi se neizdrživi bolovi u kralježnici. Rentgentskim snimkom je utvrđeno da mi je disk izletio 14 mm, iscurio i komad se diska odlomio. Potrebno je bilo hitno operirati ali nisam operirana jer je dragi Isus imao drugi plan. Mama i sestra su bile kod fra Ive u Šurkovcu i molile za moje ozdravljenje.

U trenutku molitve za zdravlje bila sam u crkvi u Kaštelima, gdje sam osjetila, prilikom podizanja posvećene Hostije da mi se u kičmi uvlače i izvlače tri kruga a to je bio Isus koji me ozdravljao. Nakon nekog vremena kontrolni pregled je pokazao da je moj disk bio na 0. Iscureni dio se čudesno oporavio. Liječnici su rekli da je to medicinski nemoguće. Vjerom moje sestre i majke i molitvom u Šurkovcu preko ruku fra Ive Isus me je izlječio na daljinu.

Hvala i slava Isusu.

www.medjugorje-news.com/

Izvor
dnevno.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er