ZANIMLJIVOSTI

Američki košarkaš odlučio je u 21. godini završiti profesionalnu karijeru i poći za Isusom

Američki košarkaš AJ Griffin objavio je da napušta sport kako bi slijedio Isusa, javlja People.

“Odrekao sam se košarke kako bih slijedio Isusa. Znam da u očima svijeta to izgleda kao gubitak, ali osjećam se uzbuđeno jer doista mogu služiti Bogu. Osjećam se kao da mi odustajanje od košarke dopušta da idem u cjelodnevnu službu i istinsko služenje Gospodinu svim svojim srcem, također svim svojim vremenom i želim vidjeti kamo me to vodi”, rekao je Griffin.

Griffin je svojim kratkim videom objasnio svoju odluku i što je do nje dovelo.

“Ova odluka se svijetu može činiti luda ili nenormalna, ali ja nisam ovdje da ugodim ljudima, već samo svom Ocu na nebu”, napisao je u opisu videa.

Griffin, koji je ušao na NBA draft nakon izvanredne brucoške sezone na Sveučilištu Duke 2021., kaže da je “predao život Kristu 2020.” i “istinski ga prihvatio” tijekom pandemije COVID-19.

“Pronašao me”, nasmiješio se Griffin dok je objašnjavao što se zatim dogodilo. “Dao sam svoj život Kristu i to je bila najbolja odluka u mom životu, uistinu je bila. Mislim da su se moje vrijednosti počele mijenjati, moje srce se počelo mijenjati”, dodao je.

Griffin, sin bivšeg NBA trenera i igrača Adriana Griffina , rekao je da je košarka bila cijeli njegov život prije nego što je otkrio vjeru. “Košarka mi je bila do tad razlog življenja, ali kada sam upoznao Boga moj se život promijenio i on je postao jedini razlog mog življenja”, rekao je Griffin.

hkm.hr

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er