CRKVAVJERA I DUHOVNOST

ZNANSTVENO NEOBJAŠNJIVO Ovo je dječak kojeg je oživio Padre Pio, zbog JEDNOG ČINA njegove majke!

Njen sin umire, ali ona nije s njim na smrtnoj postelji. Ona je na grobu sveca i moli ozdravljenje! – to je čin majke koji je natjerao Padre Pija da izliječi dječaka koji je već klinički bio mrtav. Njegovo izlječenje je čudo, a to su potvrdili i liječnici.

Matteo Pio Colella imao je samo 7 godina kad je saznao da boluje od smrtonosne bolesti. Liječnici su vjerovali da nade za dječaka nema, ali on se u potpunosti oporavio. Njegov lijek je čudo koje je utrlo i put prema kanonizaciji svetog Padre Pija kojeg je svetim proglasio Ivan Pavao II u lipnju 2002. godine.

Colella, sada 27-godišnji mladić, dao je intervju za ACI Prensa u kojem je ispričao svoje svjedočanstvo.

– Nisam se osjećao dobro, prisjetio se mladić. “Rekao sam majci da ne želim ići u školu, ali ona me ipak uputila jer je mislila da mi se samo ne ide. Iste te noći kad mi je majka došla reći – laku noć – nisam je prepoznao, pa su me odmah odveli u bolnicu.

Dana 20. sijećnja 2000. godine, Colellu je dijagnosticiran akutni fulminantni meningitis uzrokovan bakterijom. Bolest je preuzela bubrege, njegov dišni sustav i sustav zgrušavanja krvi. Odmah je zaprimljen u bolnicu – Dom za olakšavanje patnji, koja se nalazi u San Giovanni Rotondu, gdje se nalazi i svečev samostan.

Sljedećeg dana Colella je pao u komu. Njegovo zdravlje se drastično pogoršalo, a liječnici su smatrali da je izgubljen slučaj te su majci rekli da će umrijeti u roku nekoliko sati.

Dok je Collela bio u tom stanju, njegova majka Maria Lucija nije bila pored njega, nego je otišla do groba svetog Padre Pija moliti za ozdravljenje svog sina.

“Dok sam bio u komi, a majka na grobu oca Pija, priča Colello, vidio sam oca Pia u prisustvu tri anđela s moje lijeve strane. Jedan je imao zlatna krila i bio je u bijeloj tunici, a druga dva imala su bijela krila i crvenu tuniku. Padre Pio bio je s moje desne strane, te mi je rekao da se ne brinem jer ću uskoro biti izliječen. U stvari moje je izlječenje nešto kao uskrsnuće Lazara” – svjedoči Calella.

I to je upravo ono što se dogodilo. Liječnici su potvrdili da je on bio klinički mrtav ali se čudesno vratio u život.

Mladić danas zahvaljuje ocu Piju za njegov zagovor. Rekao je da ga vidi kao djeda kojem se uvijek može povjeriti.

“Uvijek sam znao da sam dobio ogromnu milost za koju moram biti zahvalan. Kad razgovaram s nekim tko ne vjeruje samo mu kažem: Ja sam još ovdje, za znanost je to neobjašnjivo, ali postoji još jedno objašnjenje koje ne možemo razumjeti razumom”.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er