BIJAKOVIĆIMEĐUGORJE

Vidioc Ivan Dragičević: Obraćenje je proces, budite otvoreni Duhu Svetom…!

Vidioc Ivan Dragičević: Obraćenje je proces, budite otvoreni Duhu Svetom…! Blažena Djevica Marija (Gospa, Kraljica mira kako je poznata u Međugorju), potiče nas sve da budemo učenici u njenoj školi mira, ljubavi, molitve, nade.

Možeš li?!

Ivan naglašava ono što je najvažnije, u govoru 2012.:

“… Gospa me upisala u svoju školu, u školu mira, ljubavi i molitve. U toj školi istine pokušavam biti dobar učenik. Pokušavam završiti domaću zadaću koju mi Gospa dodjeljuje svaki dan sve bolje i bolje. Ne želim da me vidiš kao savršenog ili sveca, jer nisam. Trudim se biti bolji, postati duhovniji: To je moja nada – to je želja duboko usađena u moje srce.

Sigurno se nisam obratio preko noći samo zato što vidim Gospu. Znam da je moje obraćenje proces. To je osnovni plan mog života, po kojem moram donijeti odluku, u kojoj moram ustrajati, u kojoj se moram mijenjati svaki dan, napuštajući grijeh i zlo, otvoriti se miru, otvoriti se Duhu Svetom, biti otvoren za milost, prihvatiti Kristovu riječ, riječ Evanđelja; i na taj način postati duhovniji… “

Vidioc Ivan Dragicevic:

Gospa nam šalje mnogo poruka od 1981. godine. Ivan bi posebno želio izdvojiti sljedeće: mir; obraćenje – povratak Bogu; staviti Boga kao prioritet u svom životu, i krenuti u budućnost zajedno s Njim; moliti srcem; poruku pokore i posta; jake vjere; ljubav; oprost; euharistija; ispovijed; i nada…

Gospa nas vodi kroz ove poruke, a svaku nam objašnjava, da ih bolje živimo. Vidioc Ivan zaključuje pozivajući se na ono što je Gospa rekla, da će Crkva biti jaka samo ako smo mi jaki. Svi smo mi živa Crkva.

Odličan savjet!

www.medjugorje-news.com/ fb: Medjugorje Mir-Peace

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er