CRKVAVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) SVEĆENIK IMAO STRAŠNU VIZIJU ZA VRIJEME MISE TE ZABRANIO DAVANJE HOSTIJE NA RUKE

SVEĆENIK IMAO STRAŠNU VIZIJU ZA VRIJEME MISE Nakon što se slomio i zaplakao na oltaru ovo je poručio vjernicima, piše dnevno.hr.

Snimka svećenika koji je plakao za vrijeme mise nedavno je postala viralna na društvenim mrežama. Svećenik objašnjava da je plakao zbog nebrige za euharistiju.

Ime i mjesto svećenika nisu poznati. Međutim, sad ga poznaju stotine tisuća vjernika.

Svećenik izražava svoju veliku tugu i opisuje ono što smatra nepoštovanjem pred Isusom u Presvetom Sakramentu.

Iako izričito ne otkriva točan čin nevaženja, on implicira da je to nedostojno postupanje prema euharistiji. Također, iz njegova govora da se iščitati da mu je Gospodin nešto pokazao.

Video započinje svećenikoom leđima okrenutim od kamere. Zatim se sagne i jeca od boli. Nekoliko trenutaka kasnije, obraća se vjernicima.

“Postoje stvari koje se ponekad ne mogu objasniti”, započinje. “Ono što se događa jest da jako boli kad nam Gospodin dopusti dijeliti ili vidjeti neke stvari”, kazao je svećenik.

„Od ovog trenutka u našoj je župi pričest moguć samo u usta i na koljenima. Ne može biti drugačije. “

Svećenik je kazao: “Krist je živ. On je među nama i to jako boli – ne samo kad se ne pričešćujemo, jer to za njega predstavlja veliku bol, nego i kad prima netko tko nije svjestan koga prima “.

„Isusa primaju kao da primaju hranu – kao da ne vjeruju u Njegovu prisutnost u Euharistiji, a on je itekako živ. A iako sam vam rekao da primate Euharistiju na ovaj način, budite oprezni … čak i ako je to mala čestica – najsitnija – On je tamo. “

“Zbog toga se uvijek mora voditi najveća moguća pažnja”, zaključuje svećenik.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er