SVJEDOČANSTVAVIDEO

VIDEO Prije smrti, četverogodišnji dječak opisuje raj svojoj majci: U raju moje tijelo više neće imati rak

Dirljiva je čistoća ovog djeteta koje je prerano, s 4 godine, poletjelo u nebo, sposobno svojom spontanošću ganuti srca onih koji ga slušaju. U dirljivom videu mališan svojoj majci opisuje svoju viziju raja.

Teška bolest koja ga je pogodila i udaljila od obitelji o kojoj je ostavio nevjerojatno svjedočanstvo. Ono što je rekao majci bilo je izvanredno.

Gledajući raj očima djeteta, sposobnog da ga opiše riječima koje nitko nije mogao zamisliti. Dijete od samo 4 godine opisuje raj, sa svom njegovom čistoćom. Tako mali, a tako veliki u opisivanju i govoru o Bogu i onome što je izvan zemaljskog života. Imao je samo 4 godine kada ga je rak odveo od obitelji. No, unatoč kratkom životu, ostavio je snažno i konkretno svjedočanstvo, koje i nakon dugo vremena odjekuje.

Priča koju je povjerio svojoj majci

Mali Silas ispričao joj je “svoj osobni način viđenja raja”. Jednostavne, jake riječi, ali u isto vrijeme bitne, jer djeca ne trebaju složene ili teološke govore da bi opisala što je Bog za njih. Njihovo bistro i čisto srce najbolje je sjedište Božjeg bogatstva i, vrlo često, oni sami bolje razumiju što nam Svevišnji želi reći. Što kaže majci prije smrti Silas je, kako rekosmo, tijekom spontanog razgovora s majkom opisao raj ovako:

„Želim u raj. Želim tamo provoditi svo vrijeme” – objašnjava. A kada ga majka pita kakav će biti raj i hoće li tamo imati tijelo, dječak odgovara: “Nisam siguran…”. Ali siguran je u drugi odgovor: njegovo tijelo, u raju, više neće imati rak. Ganuta majka ga pita hoće li se osjećati sam u raju, ali Silas je odlučan: on zna da neće biti sam, jer će Bog biti tamo s njim: “Još jedna stvar koja mi se sviđa je da… sve je lijepo u raju!” – s veseljem objašnjava mališan.

Dojmljivo je slušati i vidjeti svjedočanstvo malenog Silasa, koji je već u dobi od 4 godine svjestan da mu je život obilježen bolešću i smrću koja može stići svakog trenutka, potpuno povjerava Bogu.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er