MEĐUGORJE

Vidjelica Mirjana: “Jednom sam smogla hrabrosti pitati Gospu o grijehu pobačaja… Evo što je rekla…”

Vidjelica Mirjana: Jednom sam smogla hrabrosti pitati Gospu o pobačaju… Zašto te bebe moraju patiti ako su nevine?

” 13. studenog 2019.″ Što Gospa kaže o pobačaju? Povjeravaju li vam se žene po tom pitanju?

Mirjana: Ne bih nikoga osuđivala; nikada. Zašto je žena pobacila i kroz kakvo je životno iskustvo tada prolazila, zna samo ona.

Općenito, ne volim osude. Ne volim nikoga osuđivati, jer ne znam što čovjeku prolazi kroz glavu i zašto je nešto učinio. Kada sam bila u Sarajevu i išla u srednju školu o kojoj sam vam pričala, a koja je okupljala sve one koji su bili izbačeni iz drugih škola, bilo je mnoge djevojka koje su vrlo lako pobacile. Onda su poslijepodne dolazile u školu i razgovarali normalno, a uvečer bi primjerice išle na koncerte kao da se ništa nije dogodilo. Meni je to bilo nezamislivo! Bila sam jako tužan zbog toga.

Ne mogu reći da sam bila potpuno šokirana, ali donekle jesam, jer nisam mogla shvatiti da žena može ubiti nedužno dijete u sebi, mirno razgovarati i onda navečer otići na koncert. Jednom sam se ohrabrila i za vrijeme jednog ukazanja upitala sam Gospu zašto ta djeca ne mogu ići u raj; zašto oni moraju patiti i biti ubijeni ako su bili nevini. Oni sami nisu krivi za to, nisu to odabrali.

Tada mi je Gospa majčinski i ozbiljno rekla: “Ne, ova djeca su sa mnom. Nema čistilišta. Oni su sa mnom. Njihovi roditelji će morati odgovarati za svoj grijeh pobačaja.” To mi je Gospa rekla.

Ovdje u Međugorju imala sam priliku susresti žene koje su pobacile i većina njih, rekla bih 95 posto njih se pokajala. Požalile su što su učinile. To je iskreno žaljenje koje im zaista dolazi iz srca.

Ove žene su slomljene. Uvijek im preporučam sakramenat ispovijedi, da odu svećeniku, kleknu pred Boga i izraze svoje kajanje. Mislim da se poslije svi osjećaju bolje ili su mi barem tako rekli.

Neke žene kažu da je to njihovo tijelo, pa imaju pravo odlučiti što god žele o njemu.

Mirjana: Ne slažem se s tim. Ako u mom tijelu raste drugi život, ne mogu reći da je to moje tijelo i da imam pravo o njemu odlučivati što god želim. To je drugi život koji raste u meni, novi život. Bog je stvorio novog muškarca ili novu ženu. Ne možete vi odlučiti da dijete neće živjeti. Bog ga je stvorio u tvom tijelu, ali ne da ti predstavljaš Boga i odlučuješ hoće li živjeti ili ne.

Mislite li da Bog oprašta takav grijeh?

Mirjana: Ne mogu reći hoće li Bog oprostiti ili neće; samo Bog zna. No, znamo da je Isus rekao da će nam biti oprošteno ono što nam svećenik za vrijeme ispovijedi i nakon iskrenog pokajanja oprosti. Vjerujem u ono što On kaže. Gledajući Boga kao Oca, kao našeg Nebeskog Oca, ako pred Njim klekneš i plačući se iz srca pokaješ za grijeh koji si počinio, ne mislim da će ti On okrenuti leđa. Doista ne mislim tako.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er