VIJESTIVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

(VIDEO) Preživio je napad morskog psa: Bog me je spasio!

Will je uživao u Božjim stvorenjima u vodi, kada je osjetio kako ga je napalo nešto snažno, no nije znao da je to bio morski pas.

S prijateljima je otputovao na Bahame

Will Krause je preko ljeta sa svojim prijateljima otputovao na Bahame. Dok su bili tamo, on i njegova ekipa odlučili su otići na podmorski ribolov.

Will je uživao u Božjim stvorenjima u vodi, kada je osjetio kako ga je napalo nešto snažno, no nije znao da je to bio morski pas.

“Osjetio sam ogromnu silu na glavi i vratu”, izjavio je Will. “Nisam slutio da je riječ o ugrizu morskog psa dok nisam izašao na površinu.”

Kolega ronioc je bespomoćno promatrao napad morskog psa

Willov kolega ronioc bespomoćno je promatrao dok se grebeni morski pas približavao njegovom prijatelju, a čak je i napad uspio zabilježiti kamerom.

Preživio je napad morskog psa: Bog me je spasio
Snimka zaslona: YouTube

Odmah je povikao “morski pas”, a zatim je zaranio u vodu pomoći Willu. Prijatelji su ga povukli natrag u čamac gdje je sjedio krvareći i u šoku. Žurili su kako bi ga što prije vratili na obalu radi liječničke pomoći.

“Sjećam se prvih 15 minuta vožnje brodom, razmišljajući da ako ne zaustavimo krvarenje, mogao bi biti gotov”, rekao je jedan od Willovih prijatelja.

Bog mu je otvorio oči

“Ono me podsjeća da Bog sve kontrolira … da ne možete planirati tako nešto”, rekao je Will. “Mislim da mi je to dalo novu perspektivu o tome kako želim živjeti ostatak svog života.”

Will otada želi podijeliti svoju priču s cijelim svijetom u kojoj govori kako mu je Bog otvorio oči za Njegovo djelovanje. A kako se približavao Dan zahvalnosti, izgledalo je kao savršeno vrijeme za javno objavljivanje svog svjedočanstva.

“Ovaj Dan zahvalnosti, zahvalan sam (više nego ikad) na Božjoj dobroti i zaštiti nad svojom obitelji”, napisao je Will na Facebooku.

U svojoj objavi je naglasio kako ljudi trebaju prepoznati Božju prisutnost i velikodušnost u svojim životima. Na kraju je poručio: “Neka ova Dana zahvalnosti ne upućuje samo na stvarnost u kojoj ste blagoslovljeni, već na Onoga koji daje blagoslov.”

Uistinu ohrabrujuća priča o Bogu koji nas spašava iz nemogućih situacija. 

swww.medjugorje-news.com/novizivot.net

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er