CRKVAOSTALOVIDEOVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Pogledajte “čudo sunca” u Gospinom svetištu

Dana 22. veljače u svetištu Gospe od pepela u Italiji snimljeno je čudo sunca, jedan od predivnih znakova neba i utjehe koje nam Bog kroz Mariju šalje od vijekova.

Jedno od najpoznatijih takvih čuda je ono fatimsko čudo Sunca a koje je vidjelo više od 70 tisuća ljudi uključujući i brojne ateiste i neprijatelje Crkve, ali i Papa zbog čega su mnogi promijenili svoje živote, a Fatima je postala jedno od najvećih hodočasnićkih mjesta u svijetu dok je fatimska poruka proširena u sve kutke zemlje.

Čudo Sunca česti je znak milosti i u Međugorju gdje je snimljen nekoliko puta, ali na drugim mjestima marijanskih ukazanja. Jedno od posebnijih je i čudo sunca u svetištu Božjeg milosrđa na Filipinima kojem su također svjedočile tisuće zaprepaštenih ljudi.

Ovo čudo sunca snimljeno je 22. veljače oko 16 sati u svetištu Madonna del Frassino u kojem se Blažena Djevica Marija 1510. ukazala farmeru Bartolomeu Brogliji.

Video koji se dijeli društvenim kanalima je čudesan. Sunce se povećava, smanjuje i kao da prikazuje hostiju. Pogledajte

“Ројаvіt ćе ѕе znасі nа ѕunсu, mјеѕесu і zvіјеzdаmа. Nа zеmlјі ćе nаrоdі bіtі u tјеѕkоbі і nеіzvјеѕnоѕtі zbоg hukе mоrѕkіh vаlоvа. Lјudі ćе umіrаtі оd ѕtrаhа u оčеkіvаnјu оnоgа štо ćе zаdеѕіtі ѕvіјеt, јеr zvіјеžđа nеbеѕkа ćе ѕе uzdrmаtі. Таdа ćе vіdјеtі Ѕіnа Čоvјеčјеgа gdје dоlаzі nа оblаku ѕ vеlіkоm mоćі і ѕlаvоm.” (Lukа 21,25-28)

Čudo Sunca je čudesni događaj, koji se dogodio, 13. listopada 1917. g. u poljima Cova da Iria, blizu portugalskog grada Fatime.


Blažena Djevica Marija ukazivala se u Fatimi od 13. svibnja 1917. g. do 13. listopada 1917. g. Katolička Crkva, službeno je priznala ukazanja. Prilikom posljednjeg ukazanja u Fatimi, dogodilo se Čudo Sunca koje je vidjelo od 50 000 do 70 000 ljudi. Poput velike vatrene kugle, čudo sunce se kretalo strelovitom brzinom, okretalo se oko svoje osi. Prelijevali su se svjetlucavi tonovi i mnogo raznih boja. Trajalo je oko 10 minuta, vidjelo se i s udaljenosti od 40 km. Sunce se nakon toga vratilo na isto mjesto i normalno sijalo.

Vezano za opisani događaj, postoji još jedno poznato ukazanje, od 13. svibnja iste godine (ponovljeno u sljedećim mjesecima svakog 13. u mjesecu, sveukupno 6 puta), a kome je nazočilo troje djece, Lúcia Santos sa njenim rođacima, Jacinta i Francisco Marto. Prema izvještaju djece, Gospa im je priopćila neke proročanske informacije koje je Katolička Crkva kasnije priznala i koje su postale poznate kao Prva, Druga i Treća fatimska tajna. Prema nekim izvorima Treću fatimsku tajnu Crkva navodno nikada nije do kraja objavila ni pojasnila, iako službeno tvrdi da je u potpunosti objavljena.

www.medjugorje-news.com/

Izvor
dnevno.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er