BRDO UKAZANJAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Na Brdu ukazanja prohodala nakon 18 godina u invalidskim kolicima

“U lipnju 2010. godine u Međugorju sam ozdravila. Došla sam u invalidskim kolicima i, kao što sada vidite, Blažena Djevica Marija izliječila me na Brdu ukazanja.”

Nepokretna žena ozdravila je na Brdu ukazanja u Bijakovićima nakon što je 18 godina bila na štakama.

Linda Christy iz Kanade stigla je u Međugorje u invalidskim kolicima. Medicina jednostavno nema objašnjenja zašto je Linda ustala iz kolica i prošetala Brdom ukazanja, budući da joj je kralježnica i dalje deformirana, a i ostali joj medicinski testovi izgledaju isto kao i prije nego što je ozdravila.

“Doživjela sam čudo. Stigla sam u invalidskim kolicima a sada hodam, kao što vidite. Blažena Djevica Marija izliječila me na Brdu ukazanja “, rekla je Linda Christy za Radio Mir Međugorje.

Vezani članci

2012 godine, na drugu godišnjicu ozdravljenja, predala je svoj medicinsku dokumentaciju župnom uredu u župi Međugorje. Medicinska dokumentacija dokaz je dvostrukog čuda. Ne samo da je Linda Christy počela hodati, već je i njezino fizičko-medicinsko stanje ostalo isto kao i prije.

“Donijela sam sve medicinske nalaze koji su potvrdili moje stanje, a ne postoji znanstveno ni medicinsko objašnjenje zašto hodam. Moja kralježnica je u tako lošem stanju da postoje mjesta na kojima ona uopće nije spojena, pluća su mi pomaknuta za šest centimetara, a ja i dalje imam sve bolesti i deformitete kralježnice “, kaže ona. “Nakon što se čudo dogodilo da sam prohodala stanje moje kralježnice je kao i prije. Stoga nema medicinskog objašnjenja zašto mogu stajati sama i hodati nakon što sam 18 godina hodala na štake i provela godine u invalidskim kolicima. “

Travnja 2013. gostovala je na Radio Mir Međugorje gdje je ispričala svoje svijedočanstvo.

“Moje ime je Linda Christy, dolazim iz Kanade. U lipnju 2010. godine u Međugorju sam doživila čudo. Došla sam u invalidskim kolicima i, kao što sada vidite, Blažena Djevica Marija izliječila me na Brdu ukazanja. Ovo hodočašće je sada put zahvalnosti i svaki moj dio tjela vapio je da se vratim na Brdo ukazanja i zahvalim Gospi. Moja zadaća sada je svjedočiti o mom izlječenju, ljubavi, nadi.

Prošle godine, na drugu godišnjicu mog ozdravljenja, donijela sam sve dokumente u župni ured. Donijela sam sve nalaze i snimke magnetske rezonance koji su potvrdili moje stanje i ne postoji znanstveno objašnjenje zašto hodam.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er