MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Evo što se sve događa kada Božji narod na Zemlji slavi Boga!

1.) Time zapravo vršimo prvu Božju zapovijed. Bogu dajemo prvo mjesto u našem životu i podlažemo se Njegovom autoritetu.

2.) Kroz slavljenje Gospodin dotiče svoj narod i blagoslivlja ga potrebnim blagoslovima (ozdravljenja, oslobođenja i čudesa).

3.) Slavljenje zaustavlja sile zla. Zato osobe krivoga duha ne mogu dugo biti u blizini vjernika, koji su kršteni Duhom Svetim, redovno mole u jezicima i slave Boga. Bivši pripadnici sotonskih zajednica svjedočili su o raznim aktivnostima koje ove grupe poduzimaju protiv Crkve. Priznaju da su potpuno nemoćni u borbi protiv jakih karizmatskih zajednica koje prakticiraju snažno slavljenje i karizme Duha Svetoga.

4.) Slavljenje koje imamo na Zemlji ujedno je i najbolji uvod za ono što tek treba doći – slavljenje bez kraja, koje uživaju naša starija braća u Gospodinu: “Poslije toga čuh nešto kao glasno pjevanje golemog mnoštva, gdje u nebu viče: Aleluja! Spasenje, slava i moć pripadaju Našemu Bogu.” (Otk 19,1)

Mnogi imaju krivu sliku o tome kako izgleda Vječnost i što se tamo radi. Iz prethodnog biblijskog teksta vidimo da se tamo glasno pjeva pa čak i viče. Zato, ako mislite da ćete u Nebu samo klečati u tišini ili u najboljem slučaju da će iz pozadine dopirati zvuci gregorijanskih napjeva, jako se varate. Stoga, naučite slaviti Boga i na ovaj način dok još imate vremena!

Jednom je Mikala žena kralja Davida prezrela njegovo slavljenje pa je ostala neplodna. (Vidi: 1 Ljet 15,29) 

Poanta: Onaj tko prezire slavljenje ostaje bez (nekog) ploda. Neka vam se to ne dogodi!

Autor: Dražen Bušić

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er