OSTALOVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Kristova snaga :Starica poljubila noge LGBT aktivistici a onda se dogodilo čudo

(VIDEO) Kristova snaga :Starica poljubila noge LGBT aktivistici a onda se dogodilo čudo Goran Andrijanić, novinar poljskog portala Wpolityce.pl i tjednika Sieci, na svom je Facebook profilu objavio video koji prikazuje kako je gesta ljubavi starice pokazala djevojci snagu Kristove ljubavi. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Moram prepričati za Hrvate da vam bude jasno što se događa na ovom nevjerojatnom videu. Par bakica, slušateljica Radio Marije, moli Krunicu Božjeg Milosrđa. Prilazi im djevojka, LGBT aktivistica, i provocira ih, izvikuje parole i slično. U jednom trenutku, jedna od bakica joj prilazi i sa suzama u očima joj ljubi noge. Ova je šokirana i potpuno mijenja ponašanje. Smiruje baku koja u kameru priča kako se cijeli život borila za Poljsku i kako joj je sada teško gledati kako je Poljska podijeljena. Na koncu, zamoli djevojku da napravi znak križa. Ona se prekriži”, napisao je Goran Andrijanić..

Podsjetimo, Poljaci su narod koji su prije tri godine izašli na ulice, njih čak šezdeset tisuća pod sloganom ŽELIMO BOGA! Također, pred pedeset tisuća ljudi na ulicama ustoličili su Isusa Krista kao kralja Poljske, uspjeli su okružiti Poljsku molitvom Gospine krunice kako bi zaštitili zemlju od islamizacije i ostalih dijaboličnih EU projekata kojima je cilj razvodniti vjeru, stupove, i volju poljskog naroda.

Tim su činima razbjesnili sekulariste koji ih nazivaju ekstremistima, fašistima, čak i teroristima pa je ovo samo još jedna strelica prkosa koja pokazuje kako je to kad na čelu države imaš istinske Bogoljube i domoljube i ne bojiš se ići protiv briselske politike za opstojnost i blagoslov svog naroda.

Pogledajte snagu Kristove ljubavi!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er