SVIJET

POLJSKA: Ustavom će zabraniti posvajanje djece istospolnim parovima

Kad se naroda pita šta narod misli.

Poljski predsjednik Andrzej Duda potpisao je zakonski prijedlog ustavnih promjena kojima bi se istospolnim parovima zabranilo posvajanje djece.

„Drago mi je da mogu učiniti ono što sam obećao na početku svojeg mandata,… da poduprem poljske obitelji i zaštitim poljsku djecu“, izjavio je Duda nakon potpisivanja zakonskog prijedloga.

Očekuje se da će prijedlog biti prihvaćen u donjem domu poljskog parlamenta gdje većinu ima vladajuća stranka koja je i nominirala Dudu za novi predsjednički mandat. Duda je izjavio da se preko 70 posto Poljaka protivi tome da istospolni parovi udomljavaju djecu.

Istospolni brakovi nisu legalizirani u Poljskoj, no trenutno ne postoji zakon koji bi istospolnim parovima branio posvajanje djece.

Ovim činom Poljaci su ponovno rasturili ideju europske oligarhije kojoj svjesno prkose i tako po ko zna koji put ljute pristalice ‘slobodarskih’ pokreta.

Podsjetimo, Poljaci su narod koji su prije dvije godine izašli na ulice, njih čak šezdeset tisuća pod sloganom ŽELIMO BOGA! Također, pred pedeset tisuća ljudi na ulicama ustoličili su Isusa Krista kao kralja Poljske, uspjeli su okružiti Poljsku molitvom Gospine krunice kako bi zaštitili zemlju od islamizacije i ostalih dijaboličnih EU projekata kojima je cilj razvodniti vjeru, stupove, i volju poljskog naroda.

Tim su činima razbjesnili sekulariste koji ih nazivaju ekstremistima, fašistima, čak i teroristima pa je ovo samo još jedna strelica prkosa koja pokazuje kako je to kad na čelu države imaš istinske Bogoljube i domoljube i ne bojiš se ići protiv briselske politike za opstojnost i blagoslov svog naroda.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er