CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

[VIDEO] Dječak koji je bio u nebu

Jedanaestogodišnji Colton Burpo iz američke savezne države Nebraske u dobi od četiri godine umalo je preminuo na operacijskom stolu od puknuća slijepog crijeva. Ono što se dogodilo nakon operacije potaknulo je mnoge rasprave.

Njegov je oporavak bio dugotrajan i mukotrpan, a mali je Colton svoje roditelje šokirao kada im je detaljno prepričao što su oni za vrijeme njegove operacije radili u čekaonici. Svom je ocu, primjerice, rekao kako su mu anđeli pjevali dok se molio za sinov oporavak.Četiri mjeseca nakon operacije, Colton je počeo prepričavati stvari koje je doživio dok je ležao na operacijskom stolu. Ispričao je kako je ‘na nebu’ naišao na svoju sestru, što je posebno šokiralo njegove roditelje, koji mu nikada nisu rekli da je njegova majka spontano pobacila curicu prije njegova rođenja. “Izgledala mi je poznato. Odmah me počela grliti, govoreći kako joj je drago da ovdje gore ima nekoga iz vlastite obitelji”, tvrdi Colton, koji je navodno susreo i svog pradjeda Popa, koji je preminuo 30 godina prije dječakovog rođenja, a za kojeg kaže da je izgledao kao mladić, a ne starac.

Dječak tvrdi da su njegova sjećanja i vizije, što je vrijeme više odmicalo, postajali sve stvarniji. ‘Sjećam se Isusa, zlatnih ulica i mnogo boja. Sjeo sam Isusu u krilo i osjećao sam se sigurnim. Bog je glavni i najveći na nebu. Može držati svijet u dlanovima’, tvrdi dječak koji je ‘vidio i djelić smaka svijeta’. Naravno, kao što to obično biva, njegova su iskustva ispričana i u knjizi, koja je do sada prodana u više od pola milijuna primjeraka, a koju su napisali Coltonovi roditelji.

‘Ne znam zbog čega, ali Bog je odabrao nas. Učinio je nezamislivo čudo’, kazao je dječakov otac.

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er