DEVETNICE

Molite ovu moćnu devetnicu od 9 sati kada ste u hitnoj potrebi

Mnogi katolici upoznati su s konceptom molitve devetnice, koja uključuje molitvu devet uzastopnih dana na određenu nakanu. Iako je to često vrlo učinkovito, nekima je potreban hitniji odgovor od Boga, pa se okreću 9-satnoj devetnici koja se moli u jednom danu.

Devetnica se također može moliti devet uzastopnih dana, ali većina se moli devet sati. Ne postoji jamstvo da ćete dobiti točno ono za što molite, ali Bog uvijek odgovara na naše molitve. Možda nije ono što očekujemo, ali uvijek dobijemo odgovor.

Ključ je moliti 9-satnu devetnicu s vjerom i pouzdanjem u Boga, dopuštajući Bogu da odluči kako će najbolje odgovoriti na vašu molitvu.

Molitva devetnice od 9 sati

Vezani članci

O Isuse, koji si rekao: “Traži i dobit ćeš, traži i naći ćeš, kucaj i otvorit će ti se”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, kucam, tražim, tražim da moja molitva biti odobreno. (recite molbu) O Isuse, koji si rekao: “Sve što zamoliš od Oca u moje ime, On će ti dati”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, ponizno i hitno molim tvog Oca u tvoje ime da moja molitva bude odobreno. (recite molbu) O Isuse, koji si rekao: “Nebo i zemlja će proći, ali moja riječ neće proći”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, uvjeren sam da će moja molitva biti uslišana. (recite molbu)

MOLITVA ZAHVALNOSTI Božansko Djetešce Isuse, znam da me voliš i da me nikada ne bi ostavio. Zahvaljujem Ti za Tvoju blisku prisutnost u mom životu. Čudesno Djetešce, vjerujem u Tvoje obećanje mira, blagoslova i slobode od oskudice. Stavljam svaku potrebu i brigu u Tvoje ruke. Gospodine Isuse, neka se uvijek uzdam u Tvoje velikodušno milosrđe i ljubav. Želim Te častiti i hvaliti, sada i zauvijek. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er