GLAZBAMEĐUGORJEVIDEO

Večeras poslušajte sestre Ramljak na Novoj Tv u 20:00 sati

Sestre Ramljak pjevale su obradu poznate pjesme “Oceans” od Hillsong uniteda, a u hrvatskoj verziji pod nazivom “Dubine” koji je obradila Božja pobjeda.

Za ovakav show je pomalo neočekivano čuti duhovnu glazbu, no sestre nikog nisu ostavile ravnodušnog, a kako kažu; Sve na slavu Božju.

U emisiji su rekle kako osjećaju da duhovnu glazbu moraju prenijeti na mlade da im dokažu kako i uz takvu glazbu mogu biti potpune osobe i osjetiti nešto posebno. Podršku imaju u roditeljima i najbližim ljudima, te svoje župne zajednice.

Sestre u svojoj obitelji imaju glazbenu podlogu: glazbeni talent naslijedile su od oca Zdenka koji svira bubnjeve.

Darija je mlađa sestra koja iza sebe nema formalno glazbeno obrazovanje, a Anna Maria je završila samo tri godine osnovne glazbene škole, a u osmom je razredu počela samostalno učiti gitaru. Kasnije se pridružila i Darija, a otac Zdenko je svojim kćerima kupio violinu, bas-gitaru, usnu harmoniku i tamburice. Budući da su samouke glazbenice, za potrebe nastupa na Supertalentu, djevojke su pohađale satove pjevanja.

Djevojke često nastupaju kao duo Sestre Ramljak, no isto tako nastupale su i sa svojim ocem kao bend pod nazivom TNT. Iza sebe imaju mnogo nastupa, često u crkvi, ali i na koncertima, zabavama i crkvenim vjenčanjima.

Iako uživaju u izvođenju duhovne glazbe, vole pjevati pjesme i svjetovnog karaktera uz obaveznu obradu po vlastitom nahođenju.

Na stranicama You Tube-a mogu se pronaći video zapisi ovih talentiranih sestara.

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er