VJERA I DUHOVNOST

POZIV NA MOLITVU HRVATIMA Uključite se u molitvu svećenika i vjernika za narod

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu. Molitvu ćete moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21,15 sati.

Prijenos će biti na Youtube kanalu Agape RTV. Također će biti na Facebook stranici fra Mario Knezović i stranici Ivana Don Bijakšić. Organizatori najavljuju da će prijenos biti i na još nekim društvenim mrežama, koje će naknadno objaviti.

Predmolit će desetorica svećenika

“Okupite se u obitelji, molimo skupa. Razglasite drugima i pozovite na molitvu. Molitva, post i pokora su snaga u našim rukama. Kucajmo i otvorit će nam se. Tražimo i naći ćemo”, poručio je fra Mario Knezović.

“Predmolit će desetorica svećenika, a moglo je po prijavama biti i stotine, ali emitiranje nam nameće broju. Uz svećenike će biti i glazbena pratnja i pjesma Stijepe Gleđ Markosa. Evo predmolitelja u ime svih nas: Don Jozo Mužić, fr. Nikola Leopold Noso, fra Mario Knezović, br. Dražen Marija Vargašević, fra Vjeko E. Tomić, don Ivan Bijakšić, fra Velimir Bavrka, don Marinko Miličević, don Mate Kujundžić, don Martin Jadreško. Pjeva: Stijepo Gleđ Markus. Administrator: Mislav Pavić”, rekao je fra Mario Knezović.

svećenika

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker