MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Teško bolesni dječak ozdravio od tumora na srcu po povratku iz Međugorja

Teško bolesni dječak ozdravio od tumora na srcu po povratku iz Međugorja

Dariu se u dobi od devet godina javljaju simptomi netipični za zdravo dijete njegove dobi. Alessandro, otac malenog Daria, pripovijeda još uvijek duboko dirnut, iako je od toga sudbonosnog dana koji se sad već trajno urezao u njegovo pamćenje prošlo neko vrijeme.

Prije odlaska u Međugorje, zabrinuti roditelji vode dječaka na dodatne pretrage. Rezultati tih pretraga su uznemirujući i slijedi dijagnoza koju nikad ne bi želio čuti niti jedan roditelj, piše talijanski portal La Luce di Maria.

Maleni Dario boluje od vrlo rijetkog tumora na srcu, koji se u nekim okolnostima očituje tek pri iznenadnoj smrti oboljelog.

Postoji rizik od pada u očaj roditelj koji gube svojeg ljubljenog sina. Ne može tu pomoći niti medicina niti istraživanje…

Tako počinje duga kalvarija za malenog Daria i njegove roditelje koji su proputovali cijelu Europu u potrazi za nekim tko će im moći vratiti nadu. No u cijeloj Europi ne postoje klinike adekvatno opremljene za praćenje ovog vrlo rijetkog slučaja, samo u Americi nazire se nada, ali nemaju novac za tu operaciju. Ne preostaje im ništa drugo nego okrenuti se vjeri i molitvi, sve dok im jednoga dana njihov obiteljski prijatelj ne ispriča o Međugorju, točnije o Vicki, jednoj od vidjelica kojoj je Gospa povjerila moliti za bolesne.

Stigavši u Međugorje susreću se s Vickom koja ih prima u jednoj sobici i intenzivno moli nad Dariom, privijajući ga čvrsto uza se s toliko ljubavi. U tom trenutku imali smo osjećaj da se Gospa brine o nama, priča dirnuti Alessandro.

Vrativši se iz Međugorja dočekala ih je lijepa vijest. Sicilija je skupila pola milijuna eura potrebnih za Darijevu operaciju u Americi. Čim su onamo stigli Dario biva podvrgnut preliminarnim pretragama kako bi ga se moglo operirati. Na operaciji će biti podvrgnut kirurškoj intervenciji na otvorenom srcu.

Nakon nekog vremena kirurg na čelu medicinskog tima prekida operaciju dajući potresnu izjavu.

“Od tumora nema ni traga, kao da ga nikada nije ni bilo, nemam što operirati, dječak je zdrav! Čudo!”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker