SVJEDOČANSTVA

Šokantno svjedočanstvo glumice o susretu sa đavlom: “Fizički sam napadnuta”

Izrazito šokantno iskustvo poznate glumice otkriva pozadinsku priču koja nam otvara oči na zlo koje vreba u našim životima. Riječ je o zlu koje se očituje upravo u trenucima u kojima se čovjek sprema napustiti đavla da pristupi Gospodinu, ili prema onima koji mu se približavaju da napusti zlo, koje očito čini sve kako bi i dalje držalo svoje vlastite kandže zabijene u meso nesretnika.

Naime, talijanska glumica Claudia Koll javno je posvjedočila da ju je napao vrag. Vrlo težak mistični presjek koji je prethodio neodlučnosti o pravom redovničkom pozivu. Na početku svoje karijere bila je glumica erotskih filmova. Međutim, nakon ove bolne prošlosti, Koll je susrela Gospodina i obratila se. Danas je ona dakle žena s dubokom promjenom srca, a nakon ponovnog pronalaska unutarnjeg mira za kojim je tragala neko vrijeme, sada je njezina vjera u Boga duboko ukorijenjena.

“Fizički sam napadnuta”, rekla je Koll na pitanje postoji li vrag ili ne. Objasnila je da postoji, to zna svaki kršćanin, a pogotovo je to vidjela svojim očima. Dok je ulazio u njezino tijelo, zgnječio ju je i čak joj rekao da je to smrt, da ju je došao ubiti. Osjećala se, doista, mržnja koju osjeća prema čovječanstvu, prema ljudskim tijelima. Duboka mržnja koja bjesni svom snagom.

“Đavao mi je ušao u tijelo i zdrobio me. Rekao mi je da je to smrt, da me došao ubiti. Dakle, bio je duh, nisam ga vidjela, duh se ne vidi. Ali osjeća se i ja sam također osjetila njegovu mržnju prema čovjeku i ljudskom tijelu, bijes koji ima”, objasnila je. Međutim, glumica je objasnila da joj je u tom trenutku Bog pomogao. Zapravo, podsjetilo ju je na film koji je gledala kao djevojčica, Egzorcist. Sjetila se da svećenik u rukama drži raspelo, pa je i ona učinila isto i zavapila Oče naš. Nije slučajno, pojasnila je, što Oče naš kaže “Izbavi nas od zla”.

Tijekom intervjua glumica se zadržala i na prepričavanju svog osobnog religioznog iskustva, odnosno susreta s Bogom, jedinim koji joj je pomogao da se istinski oslobodi ovih zala koja su je mučila na vrlo bolan način.

Priča o glumici bila je zapravo 360 stupnjeva, a među raznim sjećanjima izbija bol za filmskim scenama koje izvlače osobu koja nema veze s onim što Koll danas jest. Naime, Koll je priznala da jako žali zbog nekih filmova koje je snimila i uloga koje je odigrala, unatoč činjenici da su joj omogućili da uđe u svijet zabave.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er