SVIJET

SVJETSKI MEDIJI ŠUTE Uz zvjersko urlikanje zapaljena vrata katedrale u Bogoti!

Teroristi koji se zalažu za pobačaj u Južnoj Americi nastavljaju djelovati bez kazne. Ovoga je puta skupina terorista napala katedralu u Bogoti. Zapaljena vrata katedrale u Bogoti! A svjetski mediji gotovo ni riječi o tome…

Kolumbija je ranije ove godine legalizirala pobačaj, a nasilni razbojnici već napadaju katoličke crkve tražeći još jezivije zakone protiv beba, izvijestio je portal Catholic Arena.

Svake godine 28. rujna različite nevladine organizacije, podržavane od SAD, u više katoličkih zemalja organiziraju ‘Međunarodni dan sigurnog pobačaja’ kao sredstvo poticanja smanjivanja stope nataliteta ubijanjem djece u maternici.

Dok je Kolumbija prošlog tjedna ‘slavila’ taj dan, poludjeli teroristi bacali su benzinske bombe i zapalili vrata katedrale u Bogoti.

Pobačaj u Kolumbiji zapravo je legalan do šestog mjeseca trudnoće, što ga čini jednim od najnasilnijih zakona o pobačaju u Južnoj Americi i svijetu. Ipak, ni to nije dovoljno za nasilnike koji očito neće prezati pred ničim.

Policija je odbila obavljati svoj posao dok su neki zapravo stajali uokolo i snimali terorističke napade, propustivši obaviti na vrijeme svoju dužnost i obraniti crkvu. Šef policije nije se ispričao zbog nesposobnosti, nego je rekao da su ‘brzo reagirali i stavili situaciju pod kontrolu’.

Budući da Brazil trenutno očekuje drugi krug predsjedničkih izbora između kandidata Lule koji je za abortus i Bolsonara koji je za život, Brazilci slobodno mogu pogledati u Kolumbiju i vidjeti naznake svoje bliske budućnosti. Ili će proabortivni elementi pokrenuti nerede i spaliti crkve – ili će život prevladati.

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker