MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja u Međugorju: Osjećala sam kao da cijela gorim obavijena plamenom, a potom sam čula predivan umirujući glas koji mi govori…

U jednom trenu sam počela osjećati toplinu koja je obuzela cijelo moje tijelo i samo se pojačavala, osjećala sam da cijela gorim, kao da sam u peći i obavija me plamen. U jednom trenutku sam čula predivan umirujući glas koji mi govori: “DA LI MI SAD VJERUJEŠ KOLIKO TE LJUBIM I JEDINO U ČEMU SMJEŠ IZGARATI JE U MOJOJ LJUBAVI.”

Dolazim iz katoličke praktične obitelji, imam 43 godine, u braku sam i majka trojice sinova.
Vjera se prakticirala povremeno i blagdanima, nažalost nismo išli redovno na sv. misu. Radila sam kao patronažna sestra u Münchenu do 2018 godine.

2018 počinjem naglo oboljevati.

Dijagnoze: Oboljevanje vezivnog tkiva u cijelom organizmu, Bakerove ( bejkerove) ciste, masivno srastanje utrobe ( mjehur sljepljen sa crijevima i maternicom). Odgođena je bila teška operacija odstranjenja maternice, rezanje djela crijeva, zbog teškog oblika endometrioze uz sve to dogodilo se i oboljevanje desnog ramena. Rame je puno cisti sljepljeno, sraslo te napuknuta tetiva. Samo rame je slabo pokretno uz osteoporozu i degenerativne promjene.

Uz sve navedeno se javila depresija i anksioznost.

Svoje stanje sam teško prihvatila i odbacivala jer sam inače vedra i vesela osoba koja se uvijek bavila sportom i rado se družila.
Postala sam kao duh u svojoj obitelji, psihički i duhovno odsutna, zarobljena u vlastitoj tamnici.
Niti sam više bila majka niti supruga, poput predmeta namještaja koji povremeno progovori sa velikom sumnjom u srcu prema vlastitoj vjeri, je li uistinu živa, da li mi itko može pomoći, čuje li itko moje molitve i vapaje, da li ikuda dopiru.

Moje obraćenje počinje 2019 godine kroz duhovne obnove, hodočašća, osobito redovitim odlaskom na sv.misu, ispovjedi i molitvom koja mi je davala mir.

2023. za Cvijetnicu dolazim sa grupom hodočasnika iz Zagreba u Međugorje, tada po prvi put posjećujem Šurmance sa velikom težinom na srcu i vapajem: “Gospe moja evo ti 6 šlepera ljudi, briga, bolesti i 100 potkoljena, pomozi mi više, oslobodi me, ovako više ne ide !”
Ulazeći u crkvu sam osjetila poseban mir koji me obuzimao. Dok je gospodin Ljubo govorio mene je preplavio preispleten osjećaj ljubavi, pripadnosti i razumjevanja kao da sam u domu gdje trebam biti, suze mi neprestano cure, počeo se na jednom širiti divan miris na trenutke kao da sam bila između dva svijeta.

Nakon govora gospodina Ljube započinje grupa sa molitvom “Božanskog milosrđa.”
Na samom početku molitve se suze pojačavaju i u nekoliko sekundi iz mene izvire cijeli vodopad suza.
Kako sam se skrivala rukama, imala sam osjećaj da ću se utopiti u vlastitim suzama.
U jednom trenu sam počela osjećati toplinu koja je obuzela cijelo moje tijelo i samo se pojačavala, osjećala sam da cijela gorim, kao da sam u peći i obavija me plamen.
U jednom trenutku sam čula predivan umirujući glas koji mi govori:

“DA LI MI SAD VJERUJEŠ KOLIKO TE LJUBIM I JEDINO U ČEMU SMJEŠ IZGARATI JE U MOJOJ LJUBAVI.”

Ubrzo nakon toga je uslijedio izljev neopisivog SRAMA takav osjećaj srama nisam nikad prije spoznala, osjetila sam prisustvo živih svetaca i samog Isusa oko sebe.
Hodočasnici su za to vrijeme častili relikvije sv. Faustine i sv. Ivana Pavla II. a ja pogled nisam mogla podignuti od srama, tolika ljubav i svetost se u tom trenu osjetila da je nisam bila sposobna prihvatiti smatrajući se nedostojnom.

Nakon nekoga vremena sam se jedva malo sabrala i dotakla relikvije ali još dugo vremene su suze bez prestanka izvirale. Jako teško mi je bilo napustiti ovo mjesto.

Na povratku za Zagreb sam u autobusu pokušala automatski dohvatiti svoju jaknu koja je bila iznad glave spremljena u pretincu i shvatila da mogu podići ruku i gotovo je skroz podići bez bolova i brzo je od šoka spustila u nevjerici kako više ne boli.
Nakon kontrole i ultrazvuka ramena više nije bilo nikakvih tragova bolesti a dogovorene su mi bile operacije. Endometrioza se povukla kao i bolovi, otekline i upale, vezivno tkivo se neobjašnjivo oporavlja i svakim danom jača. Duhovno i psihički sam potpuno druga osoba bez ikakve sumnje u ljubav i prisustvo našeg gospodina i majčice nebeske u mome svakodnevnome životu.
Nema iskrenog vapaja kojeg naša majka i dragi Isus ne usliše.

Danas sam sretna i zdrava supruga i majka puna ljubavi sa čvrstom vjerom, krunicom u rukama i molitvom u srcu.

Hvala i slava našem Isusu i Majčici nebeskoj!

(Podaci poznati redakciji portala)

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er