Uncategorized

Svetac objavio moćnu molitvu po kojoj se dobije svaka milost

Svetac objavio moćnu molitvu po kojoj se dobije svaka milost. Čudesna molitva po kojoj je moguće izmoliti sve i dobiti sve milosti.

Svetac Ivan Marija Vianney, poznatiji kao župnik Arški, često je govorio: “Djeco moja dobro upamtite; po ovoj molitvi toliko sam Milosti dobio, kada god bi je molio Mariji Majci Isusovoj, uvijek sam bio uslišan!”

Molitva Marijine boli

Marijo Majko Kristova i predobra Majko moja po Tvojim preteškim bolima i patnjama koje si pretrpjela pod Križem kod Muke Tvoga Božanskog Sina, molim te prikaži Presveto Tijelo našeg Božanskog Spasitelja s Njegovim Ranama sjedinjenu sa svojim bolima i suzama Nebeskome Ocu za spasenje duša i za uslišanje ove milosti, …… za koju te sada molim.

svetac

MOLITVA KOJU JE PRENIO SVETAC IVAN MARIJA VIANNEY

Isus: Sve što tražite po suzama Moje Majke ja ću uslišati

Zanimljivo je da je molitva Svetac Ivana Vianneya molitva koja traži zagovor po  bolima Majke Marije pod križem i da je upravo po toj molitvi izmolio svaku milost jer  ukazavši se časnoj sestri Amaliji od Bičevanog Isusa, Isus govori: Kćeri moja, što god Me ljudi zamole u ime suza moje Majke , s ljubavlju ću ih uslišati.“ Suze su naime posljedica Marijine strašne boli. Isus joj govori i zazive koje treba moliti kako bi isprosili milost, a oni idu ovako: O Isuse, usliši nam molitve, po suzama svoje Majke. O Isuse, pogledaj na suze One, koja Te silno ljubila na zemlji, a koja Te sada s najvećim žarom ljubi na Nebu!“

Molite po bolima i suzama naše žalosne Majke jer to suze koje Isus ne odbija.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er