VJERA I DUHOVNOST

Svećenik upozorava: Ovaj demon napada i uništava obitelji

Svećenik upozorava: Ovaj demon napada i uništava obitelji U posljednje vrijeme svi smo svjedoci globalne i medijski potpomognute propagande protiv obitelji, protiv djece, za izopačenje čovjeka, za odvratnosti i protiv dostojanstva obitelji.

Napadi na obitelj u punom smislu te riječi postali su jaki na svim dimenzijama, preuzimaju se žene, muškarci, djeca još u vrtićima. Propaganda protiv braka sve je jača i vrlo je teško ostati priseban i s Kristom.

Nasljednik Gabriela Amortha, poznatog vatikanskog egzorcista,  Cesare Truqui na seminaru o egzorcizmu u Rimu izjavio je da postoji demon koji je specijaliziran isključivo za napade i uništenje obitelji.

‘Sve ono što šteti obitelji, uključujući i razvod, dolazi od vraga’, rekao je. U razgovoru za talijanski tjednik Tempi, Truqi je rekao kako to nije ništa neobično i dodao da se demon specijaliziran za uništenje obitelji pojavljuje u priči o Tobiji, a zove se Asmodej.

Naime, u Starom Zavjetu taj demon pobio je sedam Sarinih muževa pa ga je sv. Rafael okovao u pustinji!

‘Taj demon prisutan je u mnogim egzorcizmima’, rekao je  otac Truqui o opisao svoj susret s tim demonom prilikom jednog egzorcizma kada je pomogao ocu Gabrielu Amorthu i vlč. Franciscu Bamonteu.

‘Sjećam se mladog para, koji se želio vjenčati. Bili su jako složni, no djevojka je prije braka morala proći egzorcizam kako bi bila oslobođena’, prepričava svećenik i nastavlja.

‘Tijekom egzorcizma demon je bio bijesan te je prijetio ocu Amorthu rekavši da mora spriječiti brak,  inače će ubiti mladu ženu. To je bila prijetnja lažova, koja se ipak nije obistinila. Truqui također dodaje, da obitelji moraju biti na oprezu jer đavao napada obitelj i kroz ideologiju, širenje razvoda ali i egoistični način života.

Žene primjerice misle, ako mi se moj muž više ne sviđa, najbolje bi bilo da se razvedemo, također i muškarci ako im se žena više ne sviđa  i pritom zaboravljaju na posljedice koje imaju djeca ali i cijelo društvo u konačnici, objašnjava egzorcist dodajući da upravo takav mentalitet života koji ide protiv obitelji zadovoljava đavla, jer on zna, da ako uništi obitelj, čovjek je sam, bez temelja, nestabilan i lak plijen za manipulaciju!

Podsjetimo, 2014. godine i papa Franjo je prilikom karizmatske obnove istaknuo kako đavao svom silinom ide na obitelj jer je to mjestu gdje Isus raste.

‘Isus raste u ljubavi supružnika; on raste u životima djece. I to je razlog zašto  neprijatelj toliko napada obitelj. Đavao ne voli obitelj. On  je želi uništiti; on želi eliminirati ljubav u obitelji’, viknuo je ove riječi papa Franjo na Rimskom Olimpijskom stadionu pred 52.000 ljudi. 

Tog dana papa je još rekao da su obitelji  male  Crkve. Supružnici su grešnici, poput ostalih, ali oni žele rasti u vjeri, kroz svoju plodnost, kroz svoju djecu i vjeru svoje djece, napomenuo je.

Nakon toga je zatražio od Gospodina da blagoslovi obitelj, kako bi ona bila jaka, sada kada je đavao želi uništiti.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button