VJERA I DUHOVNOST

Svećenik otkriva: Zašto na svako putovanje sa sobom nosim blagoslovljenu vodu

Svećenik Edward Looney objašnjava zašto sa sobom nosi blagoslovljenu vodu u svaku hotelsku sobu i sa drugima dijeli molitve koje moli. Svako malo imam priliku putovati i držati predavanja na konferencijama, govoreći o važnosti Djevice Marije u duhovnom životu. Kad sam na seminarima, obično moram prenoćiti u hotelskoj sobi. Jedna od osnovnih stvari koje pakiram je mala boca svete vode. Zašto? Tri riječi: Zlo je stvarno.

Prisutnost zla može ostati u prostoriji dugo nakon što se u njoj moglo dogoditi. Ne znate tko je bio prethodni stanar vaše hotelske sobe i kakvu su prtljagu donijeli sa sobom. Ne znate što se dogodilo u vašoj sobi. Sveta voda je moćno sredstvo u zaštiti od zla i može pomoći u tjeranju svakog ostatka zla. Sljedeći put kada putujete, mogu li vam predložiti da spakirate malu bočicu svete vode?

Kada dođete u svoju sobu, poškropite sobu svetom vodom. Nakon što poškropite sobu, izgovorite molitvu, tražeći od Boga da pošalje svoju zaštitu na vašu sobu i također da da svoj oprost za zlo koje se dogodilo. Molite za obraćenje onih koji su bili prijašnji gosti i molite za one koji će doći poslije vas piše Aleteia.org

Evo molitve koju sam napisao za takvu priliku: Svemogući Bože, molim te da pošalješ svoje anđele da budu sa mnom na ovom mjestu i zaštiti me od svih napada Zloga. Molimo Te da oprostiš svaku nepravdu koja je ovjekovječena u ovoj prostoriji i daš onima koji Te vrijeđaju milost obraćenja. Rastjeraj moći tame koje mogu biti u ovoj sobi i zaštiti me ove noći i one koji će ovdje spavati u nadolazećim noćima. Isuse uzdam se u Tebe!.

Nije loše moliti se i za hotelske radnike koji se sele iz jedne sobe u drugu, izloženi nadnaravnom i tko zna čemu. Još jedna lijepa i snažna molitva koju biste mogli izmoliti. To je molitva koju često molim u ovim situacijama:

Gospodine, molimo te [ili ja] da posjetiš ovu kuću [sobu] i protjeraš iz nje svu smrtonosnu snagu neprijatelja. Neka tvoji sveti anđeli borave ovdje da nas čuvaju u miru, i neka je tvoj blagoslov uvijek na nama. To molimo po Kristu Gospodinu našem. Amen. Možete zazvati zagovor sv. Mihaela Arkanđela ili svog anđela čuvara. Uz molitvu i svetu vodu bit ćete zaštićeni od svakoga zla.

Svećenik Edward Looney

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er