VJERA I DUHOVNOST

Svećenik objašnjava: Ovo je najveći strah zlih duhova a mnogi katolici tu milost zanemaruju

Svećenik objašnjava: Ovo je najveći strah zlih duhova a mnogi katolici to zanemaruju Ako ste se ikada susreli s osobom koja ima velikih problema prilikom ulaska u crkvu a nekontrolirano vrišti za vrijeme svete mise, onda znate koliko ove scene mogu biti uznemirujuće ali s druge strane svjedočili ste ogromnoj milosti i potvrdi prisutnosti živog Boga u malenoj bijeloj hostiji.

Prisiljeni na Euharistiju

Iz dnevnika svećenika i egzorcista mons. Stephena Rossetija prenosimo jedno takvo svjedočanstvo:

“Obično je vrlo teško natjerati potpuno opsjednutu osobu da ide na misu. Koliko god često ohrabrujemo osobu, opsjednuta osoba osjeća nadnaravnu odbojnost prema Euharistiji. “K” nije bila iznimka. Nismo je mogli natjerati da ode, a da je praktički ne odvučemo u Crkvu. A onda sjediti kroz cijelu misu bilo bi bolno, ako ne i nemoguće.

Nakon mjeseci egzorcizma, bilo joj je puno bolje, ali uvesti je u kapelicu i dalje je bila velika borba. Konačno smo uspjeli zakazati privatnu misu za nju, njezina oca i strica. Tri dana prije zakazane mise očitovala se gotovo neprestano.

Demoni su znali što je planirano i postali su uznemireni.
Manipulirali su njom i svima ostalima, pokušavajući sabotirati događaj, ali nitko nije popuštao.
Kad je došao dan, njezina ju je obitelj, ne tako suptilno, gotovo odvukla u kapelicu. Sjedila je između dva velika člana obitelji koji su je držali na mjestu.

Zatim je počela misa. Kako je misa napredovala, stalno je vikala: “Ubijaš me!” Rekla je da ju je boli trbuh i da je osjećala mučninu. Više puta se digla. Imali smo kantu u blizini i ona je ubacila bijelu pjenu u kantu. Kad je pročitano Evanđelje, burno je reagirala, vriskala. (Moram priznati da mi je bilo teško koncentrirati se.)

Pričest kao najveći strah

Zatim je došlo vrijeme za pričest. Nakon mnogo nagovaranja i konačno naredbe od oca, otvorila je usta. Dok sam se približavao sa Svetom Hostijom, ona je vrisnula: “Spaljuješ me!” Stavio sam hostiju u njena usta. Mlatila je rukama i nogama i pokušavala je ispljunuti, ali joj je otac nije dozvolio.

Kasnije je rekla da je Hostija imala okus po “pepelu”.
Nakon što je misa završila, vratila se sebi. Rekla je da ne osjeća prisutnost demonskog (barem privremeno) i da je mirna. Smijala se, šalila i nasmiješila.

Svjedok svetosti

Sotona, nenamjerno, svjedoči svemu što je sveto. Previja se kad se poškropi svetom vodom; zgrči se pri pogledu na blagoslovljeno raspelo; a vrišti kada dolazi u dodir s euharistijom.
Mi sa svoje strane također svjedočimo svetosti euharistije.

Klanjamo se pred euharistijom u tabernakulu; klanjamo se Isusovoj prisutnosti tijekom euharistijskog klanjanja; na misi primamo Tijelo i Krv Isusovu s velikim poštovanjem.
Kao što je sveti Toma napisao: Kako smo blagoslovljeni primiti “kruh anđela!” (Panis Angelicus)”

svećenik drži hostiju

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er