VJERA I DUHOVNOST

Padre Pio – Snažna molitva za tjeranje đavla iz naših života

Kako nam Padre Pio može pomoći u borbi protiv đavla? Svetac je bio je duboki poznavatelj ljudske duše i znao je dobro razlikovati djela Božja od djela Zloga.

Padre Pio je imao priliku boriti se i poraziti Sotonu u mnogim prilikama.

Mnoge su se noći – kako su svjedočila njegova braća – čuli neljudski krici koji su dopirali iz njegove ćelije, u samostanu San Giovanni Rotondo. Stoga ga možemo moliti da nas podupre u teškoj borbi protiv zla, uvjereni da će razumjeti našu potrebu za pomoći i oslobođenjem. Stalno molimo Padre Pija za pomoć, kako bi nam Božjim zahvatom uvijek bilo jasno koji je naš put prema istinskoj Istini i Božjoj milosti.

Snažna molitva svetom Padre Piju za obranu od zla

Sveti Padre Pio, slavno svjetlo Božje, napreduj protiv zle zmije koja muči moje tijelo i duh i uništi sve sadašnje zlo u meni. Pokaži svoju blagoslovljenu desnicu s ranom koja u njoj sjaji. Svojim sjajem zaslijepi zloga i za njega budi gorljiviji pakao. Na našim nedaćama toliko je ucrtanih znakova slavnog Kristova križa koji liječi bolesne dijelove i šalje zlo na njegovo zlokobno mjesto.

Zatim zazovi Svetu Majku Božju da iscijeli svaku štetu od zla, da nam podari zazvane milosti čuvajući nas od svake bolesti. Uzdigni našu zahvalu Svetom Ocu, Isusu Njegovom Sinu koji nas ljubi i oprašta, Duhu Svetom koji nam sve daje, donesi zahvalnost i našu ljubav. Hvala ti Oče, sjajna zvijezdo ljubavi, koja nas braniš, moli i ljubi, uvijek s nama sjedinjena, ostani i tjeraj od nas svako zlo i bol. Amen.

3 x Slava Ocu.

Sveti Padre Pio, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er