SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Stravične posljedice uroka: Mladiću iz ušiju izlazila misteriozna tekućina, a ovo je bio razlog…

Svećenik egzorcist priča dramu mladića pogođenog vračanjem: priča koju vrijedi ispričati kako bi mnogima bila upozorenje. Njegovo ime je otac Francesco Cavallo i priča priču o mladiću koji više nije mogao nastaviti studij medicine zbog bolesti koja ga je pogodila od strane djevojke zaljubljene u njega.

Nešto ga je spriječilo, ali nitko nikada ne bi pomislio da je potrebna intervencija egzorcista. Svjedočanstvo 101-godišnjeg svećenika egzorcista, oca Francesca Cavalla, koji je odlučio ispričati kako djelovanje đavla može biti doista suptilno, pa čak bez ikakvih problema utjecati na naizgled jednostavne ljude. U središtu priče je dječak, student šeste godine Medicinskog fakulteta. Ovom mladiću, kaže pater Francesco, ostala su još samo 3 ispita i njegov san da postane liječnik bio je blizu ostvarenja.

Ali postoji nešto što ga sprječava: dugih 18 mjeseci ne može nastaviti sa studijem. Svi ga uvijek opisuju kao odličnog učenika, koji nikada nije imao poteškoća. Što je onda ono što stvara ovaj problem? Sam otac Cavallo objašnjava što se dogodilo: “Rekao mi je da mu je osamnaest mjeseci ranije djevojka predložila zaruke. On je to odbio rekavši da o tome ne može razmišljati dok ne položi ispite i diplomira. Djevojka, koja je bila jako povrijeđena time , zaklinje se da će ga spriječiti da uči.”

Posebna priča, u kojoj svećenik ulazi u detalje: “Odlazi vračari, daje napraviti tri “začarana” slatkiša i daje ih mladiću koji ih, ne sluteći zlo, pojede. Pokreće se mehanizam blokiranja u studijama. Kažem mu da egzorcist ne može pomoći ako osoba ne izabere Boga i prakticiranje kršćanskog života. On prihvaća i ozbiljno se posvetio tome da bude praktikant, dapače, vrši veliki apostolat” – objašnjava svećenik.

Hodočašće u Lourdes

Nešto se uvuklo u njegov život i njegovu dušu. Tijekom egzorcizama, mladić ima ozbiljne glavobolje , ispušta sline i mrlje krvi. Za mladića su ovo tri vrlo teška mjeseca života, ali nešto se u njemu otključa, toliko da čak ponovno počne učiti i polaže jedan od ona tri ispita koja su mu preostala, čak ga položi s najboljim ocjenama. “Pozivam ga da pođe sa mnom u Lourdes. 7. kolovoza 1987. bio je sa mnom u. Prvo odlazi na bazene, ali ga tajanstvena sila sprječava da se okupa. Skupina nositelja mu pomaže i nosi ga do bazena” – nastavlja svoju priču pater Francesco. Ali čak i ovdje, na lurdskim bazenima, postoji nešto što mladog čovjeka sprječava da u potpunosti doživi ovaj veliki trenutak vjere. “Kod špilje ga prvo obuzme smrtna bolest, on zazove Gospu i taj trenutak prođe, odjednom mu se ukaza Gospa i reče mu: “Sine moj, danas sam te oslobodila. Čuvaj moju bolesnu djecu.” Iz ušiju izlazi viskozna tekućina koja nije ni krv, ni gnoj, ni serum. To je nešto strano organizmu” – kaže.

Gospa je primila tog mladića, oslobodila ga od svakog zla, jer joj se on potpuno povjerio. Tekućina mu je curila iz ušiju, objašnjava otac Cavallo, “To je ostatak onoga zla koje je uzeo u obliku slatkiša. Sada je slobodan! Sedam mjeseci kasnije, 25. ožujka 1988. diplomirao je sa najboljim ocjenama. Sada je cijenjeni kardiolog u Cosenzi”.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er