HERCEGOVINA

I nebo nad Mostarom je plakalo: Stotine ljudi na ispraćaju tragično preminule obitelji Krstić u Mostaru- počivali u miru Božjem

U Mostaru je pokopano troje članova obitelji Krstić, supružnici i devetogodišnji sin koji su poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći, dok je trogodišnja kći još uvijek u teškom stanju smještena na odjelu Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. 

Stotine Mostaraca, prijatelja i poznanika okupile su se kako bi izrazile sućut članovima nastradale obitelji Krstić te ispratile poginule na vječni počinak na groblju u južnom dijelu grada. Posebno emotivan bio je oproštaj vršnjaka dječaka Roberta Krstića, kojemu su na ispraćaj došli školski kolege i članovi karate kluba Zrinjski. 

U prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na magistralnoj cesti južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozljede opasne po život. Ona je u stabilnom stanju i nalazi se na odjelu Dječje kirurgije Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) u Mostaru.

Zbog njihove smrti i pokopa u Mostaru je proglašen dan žalosti. 

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er