CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Što je Isus rekao svetoj Faustini Kowalskoj o posljednjim vremenima

Isus Krist naš Gospodin rekao je svetoj Faustini Kowalskoj, o posljednjim vremenima: “Kćeri moja, govori svijetu o mom milosrđu; da cijelo čovječanstvo prepozna Moje nedokučivo Milosrđe. To je znak za posljednja vremena; tada će doći dan pravde. Sve dok još ima vremena, neka pribjegnu izvoru Moga Milosrđa; neka iskoriste krv i vodu koji za njih teku.” Dnevnik, 848.

“Pripremit ćeš svijet za moj konačni dolazak”. Dnevnik, 429.

“Napiši ovo: prije nego što dođem kao Pravedni Sudac, doći ću kao Kralj milosrđa”. Dnevnik, 83.

“Ovo napiši: prije nego što dođem kao pravedni sudac, prvo ću otvoriti vrata svoga milosrđa. Tko odbije proći kroz vrata Moga Milosrđa, morat će proći kroz vrata Moje Pravde…”. Dnevnik, 1146.

“Tajnice moga milosrđa, napiši i reci dušama da je moje milosrđe veliko, jer blizu je strašni dan, dan pravde moje.” Dnevnik, 965.

“Prije Dana pravde poslati ću Dan milosti”. Dnevnik, 1588.

“Produljit ću vrijeme milosrđa za grešnike. Ali teško njima ako ne prepoznaju ovo vrijeme Moje posjete zemlji. Kćeri moja, tajnice Moga milosrđa, tvoja dužnost nije samo pisati i naviještati Moje milosrđe, nego i izmoliti ovu milost za njih, kako bi i oni slavili Moje milosrđe.” Dnevnik, 1160

“Ja imam posebnu ljubav prema Poljskoj i, ako je poslušna mojoj volji, uzvisit ću je u moći i svetosti. Iz nje će izaći iskra koja će pripremiti svijet za Moj konačni dolazak.” Dnevnik, 1732.

Riječi Blažene Djevice Marije, Majke milosrđa, svetoj Faustini): „… Ti moraš govoriti svijetu o njegovom velikom milosrđu i pripremiti svijet za drugi dolazak Onoga koji će doći, a ne kao milosrdni Spasitelj već kao pravedni Sudac. Ili, kako će taj dan biti grozan! Određen je dan pravde, dan božanskog gnjeva. Anđeli drhte pred njim. Govori dušama ovog velikog milosrđa dok je još vrijeme za darivanje milosrđe.” Dnevnik, 635.

Vrijeme je uistinu da započnemo nove stranice u životu i da se okrenemo molitvi a posebno molitvi krunice Božjeg milosrđa.

Isus i Faustina

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er