MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

SNAGA MEĐUGORJA Prezirala je katolike i vjeru, a onda je u Međugorju prepoznala sveca…

SNAGA MEĐUGORJA Prezirala je katolike i vjeru, a onda je u Međugorja prepoznala sveca… Prije nego je prešla na katoličanstvo, poljska manekenka Ania Golędzinowska živjela je raskalašeno. Opijanje, drogiranje, blud i mržnja prema Katoličkoj crkvi obilježavali su njezin život. Jedne večeri doživjela je mistično iskustvo.

Naime, Ania Golędzinowska svjedoči kako je te čudesne večeri spavala kada ju je usred noći u svom talijanskom domu probudio tajanstveni čovjek koji je nijemo stajao pored njezina kreveta. Nije ništa govorio ali je odmahivao glavom kao da pokazuje veliko razočaranje. Ubrzo je nestao, no Ana ga nije mogla izbaciti iz glave. Stalno se prisjećala njegovog izraza lica koji je pokazivao razočaranje u njoj samoj.

Ljepota i snaga Međugorja

Godinama kasnije Ana je otputovala u Međugorje, kada je ugledala knjigu o svetom Padre Piu, stigmatiku koji je preminuo nekoliko desetljeća ranije, te je tada po prvi puta prepoznala njegovo lice. Bio je to on. Padre Pio je te večeri stajao pored njezinog kreveta i tada joj se sve razjasnilo.

Naime, prije tog misterioznog susreta sa svecem, Ana je vodila život bez vjere u Boga te je razvijala snažnu ljutnju prema katolicima. Bila je na rubu ponora bez povratka, a nakon što je prepoznala Padre Pia svjedoči kako je njegov izraz lica govorio: Moraš se promjeniti. ‘Došao me upozoriti na moje pogrešne putove’, rekla je Ana koja je opisala kako je doživjela susret s mističnom istinom.

‘Godinama nisam znala tko je on. Tko je to bio u mojoj sobi te večeri. U svojoj sam knjizi čak pisala o tom iskustvu ali mu nisam spominjala ime jer nisam znala tko je to’, svjedoči Ana, i objašnjava kako je tada bila zalutala: ‘Bila sam tako daleko od crkve. Tada, da sam dobila priliku ja bih pucala u svećenike i časne sestre, toliko sam mrzila. Kad bih ugledala crkvu ja bih bježala na drugu stranu ulice, bila sam drogirana, nesretna, a te večeri stiglo mi je upozorenje. Čak je i moj pas te večeri osjetio prisutnost stranca u mojoj sobi. Počeo je nekontrolirano lajati što mi je ukazivalo na to da je ono što vidim stvarno, a ne halucinacija!’

Ono što je najbitnije od svega je to da je Ana nakon susreta s tada nepoznatim čovjekom posve promijenila svoj život. Odustala je od glamura i visokog društva te sve što je imala zamijenila životom molitve i službe u Međugorja gdje od 2011. godine živi sa zajednicom Čisto srce Marijino.

Njezina knjiga ‘Spas od pakla – ispovijest bivšeg modela također opisuje Anin susret s mističnim posjetiteljem koji se u njezinoj sobi pojavio usred noći mnogo godina prije nego ga je prepoznala na knjizi u Međugorja. Sada, čitatelji njezina svjedočanstva mogu identificirati stranca kao svetog oca Pia, poznatog mistika i stigmatika koji i danas osvaja svijet čudesima.

snaga međugorja

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button