CRKVAHERCEGOVINAHRVATSKAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Sisački biskup Košić obišao dijelove Hercegovine

Nako što biskup Košić došao u Međugorje gdje je predvodio svetu misu u župnoj crkvi sv.Jakova u Međugorju, obišao je i župnu crkvu u Kočerinu.

Povodom dolaska biskupa Košića u Kočerin , župnik fra Mario Knezović na FB stranici napisao je osvrt zbog dolaska biskupa Košića.

“Radost je uvijek susresti prijatelja koji svojim djelovanjem hrabro svjedoči, trezveno opominje, promiče evanđelje i ljubav za svoj narod. Razgovarati s biskupom Vladom znači spoznati kakvo veliko pastirsko srce u njemu kuca. U medijima, onim opakim i lijevo-liberalnim, biskupa Košića se stigmatiziralo kao čovjeka koji je fašist, nacionalist, rigidni konzervativac itd.

Međutim, biskup Vlado je, a to znaju svi koji su imali prigode s njim razgovarati, čovjek topla srca, blaga razgovora, umiljata osmijeha i otvorenosti za druga mišljenja. On se, poput hrabrih vojnika na Zrinu, ne kani povući s kršćanskih položaja. Jasno svjedoči da za vrednote Isusa Krista treba pretrpjeti. P.s. U pratnji biskupa je bio bogoslov Damir Kunić”, napisao je fra Mario Knezović

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er