MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Potresno svjedočanstvo vidioca Jakova: Vidio sam Gospu kako plače!

Tijekom razgovora za Radio Mariju, otac Livio pitao je Jakova Čolu, jednog od međugorskih vidioca, je li ikada vidio Gospu kako plače, odgovor ga je zaprepastio...

JAKOV: Da, vidio sam Gospu kako plače. S tim u vezi želio bih otkriti činjenicu koju možda malo tko zna. Kao što znamo, sada Gospa se ukazuje svakog drugog dana u mjesecu vidjelici Mirjani da se zajedno pomoli za nevjernike. Jednom prije mnogo godina, ne sjećam se točno kada, vidio sam Gospu kako plače govoreći: “Plačem”. Pitao sam je: “Madonna, zašto plačeš?”. Ona je odgovorila: “Plačem jer još uvijek ima mnogo ljudi koji nisu upoznali Božju ljubav”. Nakon ne znam koliko godina, Gospa je dala istu poruku Mirjani i dolazi s njom moliti za nevjernike.

OTAC LIVIO: Kako si se osjećao kad si vidio Gospu takvu?

JAKOV: I ja sam bio tužan, vrlo tužan, jer, poznavajući Gospu i njezinu uobičajenu radost, i vi ostajete tužni i pitate se što se dogodilo, što smo učinili. Gospa plače zbog nas , zbog naših grijeha, zbog grijeha ovoga svijeta.

OTAC LIVIO: Čak i za vaše?

JAKOV: Apsolutno, i ja sam grešnik.

OTAC LIVIO: To su bile prave suze na Gospinom licu?

JAKOV: Da, to su bile prave suze.

OTAC LIVIO: Kad si vidio Gospu kako plače, što si htio učiniti?

JAKOV: Htio sam joj pomoći i volio bih da te suze zauvijek nestanu s Gospinog lica i vrati se Gospin lijepi osmijeh.

OTAC LIVIO: A što mi kao svijet možemo učiniti?

JAKOV: Možemo prihvatiti sve poruke koje nam Kraljica Mira daje. Jedina pomoć je sljedeća: otvoriti srce Gospi, otvoriti se Isusu, prihvatiti ono što nam Gospa govori, a zatim pomoći drugima, ali ne kao što to činimo toliko puta, često samo razgovarajući, razgovarajući, razgovarajući, već svjedočeći našim životom.

OTAC LIVIO: Odnosno, obrisati ćemo Gospine suze suze tako što ćemo biti vjerni sinovi i pomoći Gospi ostvariti njen plan …

JAKOV: Pomoći joj da ostvari ono za što je Gospa došla, obraćenje nevjernika i vraćanje istih Kristu.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er